Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ιπτάμενο… delivery πίτσας!


perierga.gr - Ιπτάμενο... delivery πίτσας!Γνωστή αλυσίδα πίτσας ανά τον κόσμο παρουσίασε πρόσφατα στο ευρύ κοινό το καινοτόμο project της που φέρει την ονομασία «DomiCopter» ενθουσιάζοντας τους φαν της, και όχι μόνο! Στην ουσία έκανε γνωστό το ενδεχόμενο στο εγγύς μέλλον να παραδίδονται οι πίτσες… ιπτάμενα, μέσω ρομπότ-ελικοπτέρων που θα εκτελούν τις παραγγελίες σε χρόνο dt, ακόμα και σε μακρινές περιοχές. 

Facebook: "Αύριο το απόγευμα στις 17.00 αυτοκτονώ"

Πάντως, μην εκπλαγείτε και, κυρίως, μη με ψάξετε γιατί δεν υπάρχω ως "Ηλίας Μαμαλάκης", αλλά σαν "Άγγελος του θανάτου".
Aηδιασμένος από τον τρόπο που χρησιμοποιούμε  τα social media που πιστεύει πως οδηγούν στην αποξένωση έγραψε:

Χαλκός: Ένα μέταλλο που αφανίζει όλα τα μικρόβια! Το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού

Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού....
Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις.

Γνωρίζατε ότι στην τράπουλα απεικονίζεται ο Μ.Αλέξανδρος και η θεά Αθηνά;

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/jtkvmjrwgr51279793bee17.jpgΗ Ντάμα και ο Ρήγας είναι τα πιο γνωστά χαρτιά της τράπουλας, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν τι πραγματικά απεικονίζουν. Σύμφωνα λοιπόν με τους ιστορικούς, οι φιγούρες αυτές, δεν είναι τυχαίες, αλλά αναφέρονται σε μεγάλες μορφές της αρχαιότητας. 

Ποιος είπε ότι τα μοντέλα δε τρώνε και δε πίνουν τίποτα;

Ποιος είπε ότι τα μοντέλα δε τρώνε και δε πίνουν τίποτα;Και εμείς το ίδιο πιστεύαμε: ότι τα μοντέλα τρέφονται αποκλειστικά με ορούς και βιταμίνες κατά βάση, άντε και καμιά σαλάτα για να σπάει η μιζέρια, και πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό!

Αλλά ας μην υπερβάλλουμε, καθώς όπως θα δουμε στις φωτογραφίες, τα μοντέλα καταναλώνουν κάποια σνακ, ή γεύματα, καθώς και τονοτικά ποτά για να έχουν δύναμη για το runaway!

Δείτε λοιπόν τις εικόνες που δε θα δείτε ποτέ μα ποτέ στη σκηνή ή στις φωτογραφίες μιας επίδειξης μόδας!

Formula 1: Πολ ποζίσιον ο Φέτελ στον Καναδά

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση αύριο τον αγώνα στο GP του Καναδά. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Μόντρεαλ, αφήνοντας πίσω του τους Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας.
Περισσότερα σε λίγο...

Η φώτο που σαρώνει στο Facebook με την... Γερμανίδα τουρίστρια!

Δείτε την φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο εδώ και μερικές μέρες!!!!

Δεν υπάρχει : Γνωρίζει τεράστια επιτυχία εξαιτίας του ... αθλιότατου βίντεο-κλιπ του !!! - ΒΙΝΤΕΟ

Υποψήφιο για το χειρότερο της χρονιάς!
Υποψηφιότητα για τα χειρότερα βάζει ο νεαρός που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο YouTube.
Δείτε το βίντεο... Όσο αντέχετε!

Προσοχή! κυκλοφορεί ιός-κλέφτης τραπεζικών λογαριασμών

Ο επικίνδυνος «ιός» Trojan horse, που πρωτοανακαλύφθηκε το 2007, με την κωδική ονομασία Zeus, απειλεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου facebook, σύμφωνα με 

Πούλησε τα μαλλιά της και αγόρασε... σπίτι!!! [φωτο]

Η δωδεκάχρονη Νατάσα Μοράες (Natasha Moraes) ζει στο Ρίο της Βραζιλίας και δεν είχε ...
κόψει ποτέ τα μαλλιά της από τη μέρα που γεννήθηκε! Όταν πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωριστεί την κόμη της, κατάφερε με τα λεφτά που εισέπραξε πουλώντας την, να αγοράσει ένα σπίτι στην οικογένειά της! Η μικρή Νατάσα, εξοικονόμησε το ποσό των 5000 ευρώ 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ !!! Αποθανάτισε τη στιγμή που τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι!!

Ο φωτογράφος Mark Laita δούλευε πάνω στο τελευταίο του πρότζεκτ με τον τίτλο «Serpentine», όταν ξαφνικά είδε μια δηλητηριώδη μαύρη μάμπα να επιτίθεται και να τον δαγκώνει στο πόδι.

Η διαφήμιση που σοκάρει - Προσοχή δεν είναι για καρδιακούς! (Βίντεο)

Στα πλαίσια της καμπάνιας THINK!, που αφορά στην ενημέρωση των Βρετανών για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, το βρετανικό υπουργείο μεταφορών χρησιμοποίησε μία σοκαριστική διαφήμιση.

Eίναι μολις 27 ετών και έχει σκοτώσει πάνω από 1600 άτομα!!

Είναι μόλις 27 ετών και ευθύνεται για τη δολοφονία περισσοτέρων από 1.600 ψυχών, αφού ανεξάρτητα εάν κάποιος χαρακτηρίζεται ως φίλος ή εχθρός, τρομοκράτης ή όχι, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι εμείς… 

H Rihanna καβάλησε θαυμαστή της και... δείτε τι του κανε! [VIDEO]

Είδες για να είσαι πρώτο τραπέζι πίστα στην Rihanna; Στη σκηνή μαζί της βρέθηκε ένας τυχερός fan, τον οποίο η 25χρονη σταρ καβάλησε κιόλας!

ΔΕΙΤΕ: 10 ιστορικές και διάσημες φυλακές!!!
















Στο πέρασμα των χρόνων οι φυλακές έχουν χρησιμοποιηθεί...

για τον εγκλεισμό σκληρών εγκληματιών αλλά και εκείνων που αντιτάχθηκαν στο εκάστωτε πολιτικό καθεστώς. Μερικές από αυτές τις φυλακές έχουν γίνει διαβόητες λόγω των επιφανών τροφίμων τους, της βάρβαρης μεταχείρισης των κρατουμένων και άλλες για τις τολμηρές απόπειρες απόδρασης που επινόησαν ορισμένοι τρόφιμοι.

Τι δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι;

Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι;

Κομήτης «βουτάει» στον Ήλιο και «επιβιώνει» για δύο μέρες - Βίντεο

Η κοντινή διέλευση ενός κομήτη στον Ήλιο, έδωσε την ευκαιρία στους επιστήμονες να μελετήσουν μια περιοχή του άστρου, την οποία δεν θα μπορούσαν ποτέ να πλησιάσουν τα διαστημικά σκάφη. Πρόκειται για το «ηλιακό στέμμα», η θερμοκρασία του οποίου φθάνει σε αρκετά σημεία εκατομμύρια βαθμούς Κελσίου.