Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο

Τα οχήματα-θρύλοι στην Ιστορία της αυτοκίνησης είναι αυτά που αποτελούν στόχο των συλλεκτών ώστε οι τιμές απόκτησής τους να αποτελούν ρεκόρ.
Το 2010 μια Bugatti Type 57SC Atlantic του ’36 στοίχισε κάπου μεταξύ 30 και 34 εκατ. δολαρίων στον αγοραστή της, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο μια Ferrari 250 GTO του 1964 στοίχισε 31 εκατ. δολάρια στον ιδιοκτήτη της.
Το ρεκόρ όμως αυτό πρόσφατα καταρρίφθηκε από Ferrari 250 GTO του ’62 η οποία πουλήθηκε για ούτε λίγο-ούτε πολύ 35 εκατ. δολάρια, ήτοι περίπου 28.183.000 ευρώ!

Ανακάλυψε άγνωστο αντικείμενο κατευθυνόμενο προς τη Γη

Ένας χρήστης του YouTube ανακάλυψε έναν τεράστιο αστεροειδή, χρησιμοποιώντας το Google Sky. Ο χρήστης ονόματι planetkrejci υποστηρίζει ότι το άγνωστο αντικείμενο – το οποίο ανακάλυψε μέσω της ιστοσελίδας της Google, η οποία μας μεταφέρει στους ουρανούς από την οθόνη του υπολογιστή μας – πρόκειται για έναν αστεροειδή που κατευθύνεται προς τη Γη.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως το μαύρο αντικείμενο, το οποίο είναι διάστικτο με πράσινες κηλίδες, πρέπει να βρίσκεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, καθώς διαφαίνεται ολοκάθαρα.
Το Google Sky πραγματοποιεί update των φωτογραφιών του κάθε λίγους μήνες και ο χρήστης ισχυρίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο αστεροειδής δεν υπήρχε στο σημείο.
Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα απλό τεχνικό πρόβλημα, είτε στο Google Sky είτε εντός της αρχικής φωτογραφίας. Πολλές φορές, στο Google Maps μερικές εικόνες είναι εσφαλμένα «ραμμένες» μεταξύ τους και αρκετές φωτογραφίες παραμορφώνονται.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Να πόσα μας χρωστάει η Γερμανία


ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ: «Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα»!

Aίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του εντεταλμένου ερευνητή του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμου Χουλιάρα, με αφορμή τον μεγάλο σεισμό της Ιταλίας πριν από μερικές ημέρες.
Τα ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, καθώς πολλά από αυτά είχαν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα» και «κίτρινα» στο σεισμό της Πάρνηθας το 1999, αναφέρει στο Πρώτο Θέμα. Ο ίδιος μάλιστα, επιβεβαιώνει δηλώσεις του καθηγητή κ. Άκη Τσελέντη ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα…

troktiko.eu 

ΕΡΕΥΝΑ:Πόσο είναι το μέσο μήκος του διεγερμένου ανδρικού μορίου;

Το μέσο μήκος του διεγερμένου ανδρικού μορίου είναι…


μεταξύ 12,7 – 15,24 εκατοστά, ενώ σε κατάσταση ατονίας το μέσο μήκος είναι 8,89 εκατοστά. Ωστόσο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Kinsey το μεγαλύτερο διεγερμένο πέος που έχει καταγραφεί έχει μήκος 33,02 εκατοστά, ενώ το μικρότερο μόλις 4,4 εκατοστά.

ierosagon.org 

Έφυγε από την ζωή ο Αθηνόδωρος Προύσαλης

Έπαιξε σε δεκάδες ταινίες ενώ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και στους νέους ως ο παππούς από την τηλεοπτική σειρά τα Εγκλήματα.
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1926. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1953. Ηθοποιός της σκηνής, συνεργάστηκε με αξιόλογους θιάσους και πολλές φορές είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει σημαντικούς δεύτερους ρόλους, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.
Στον κινηματογράφο ξεκίνησε το 1957 με τις ταινίες Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο και Της Νύχτας τα Καμώματα. Από τότε και μέχρι το 1973, έπαιξε σε 65 ταινίες. Συνήθιζε να παίζει τον ρόλο του «βαρύμαγκα». Ανάμεσα στις ταινίες που έπαιξε ήταν και η Επιχείρησις Απόλλων, σύμφωνα με το 

Ναυάγησε το ντιμπέιτ Τσίπρα-Σαμαρά

Για «αθέτηση της συμφωνίας» κάνουν λόγο και οι δύο πλευρές
Ναυάγησε για μια ακόμα φορά η διεξαγωγή του ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και οι δύο πλευρές χρεώνουν, η μία στην άλλη, αθέτηση της συμφωνίας.

Πάνω από 500.000 κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία

4ο PHOTOGRAPHY PARTY με την Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ

                                     Ενα ακόμη απίστευτο πάρτι στο ΣΕΝΣΟ ΚΛΑΜΠ

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ (ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ SENSO CLUB)

Η Δ.Α.Π Καστοριάς σας καλει όλους σε ένα αξέχαστο πάρτι γνωριμίας της καινούριας γραμματείας και του καινούριου πρόεδρου της παράταξης ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!

H νέα Porsche 911 Turbo εν δράσει

Στη φημισμένη πίστα του Nurburgring πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης της καινούργιας 911 Turbo η Porsche. Το γερμανικό super car είναι από τα κορυφαία αυτοκίνητα που έχουν βγει από το εργοστάσιο της φίρμας, με εκπληκτικές επιδόσεις και οδική συμπεριφορά.
Τροφοδοτείται από έναν tri turbo κινητήρα 3,8 λίτρων, απόδοσης περίπου 550 ίππων, με την ισχύ να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς. Η νέα 911 turbo αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγους μήνες, οπότε και θα ανακοινωθούν όλα τα τεχνικά στοιχεία και χαρακτηριστικά. 
Πάρτε μια γεύση από την 911 turbo στο Nurburgring

1ο SmileStudentFestival @ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕ TAG ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ !!!

1ο SmileStudentFestival @ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΚΑΝΕ TAG ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ !!!

 ΚΑΝΕ TAG ΕΔΩ¨.....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324624800947275&set=a.316725151737240.73376.316053575137731&type=1&theater&notif_t=like 

Test drive στις γυναίκες, test drive και στη μηχανή

Κάτι νέο... ψήνεται στην ζωή του Aston Kutcher
Μία ολοκαίνουρια Harley Davidson αγόρασε ο Ashton Kutcher και από τη μεγάλη του χαρά, είπε ο ηθοποιός να κάνει και ένα test drive.

Φυσικά με μία καλή παρέα, έχει άλλη χάρη. Έτσι εθεάθη με μυστηριώδη ξανθιά καλλονή η οποία πιθανότατα θα εκτελούσε χρέη συνοδηγού.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν να δουν τον Ashton να τα έχει ξαναβρεί με τη Demi Moore αλλά ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν το σκέφτεται. Η ταυτότητα της κυρίας που συνόδευε τον Ashton Kutcher στη βόλτα με τη μηχανή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως όσοι τους είδαν είπαν ότι κάτι νέο «ψήνεται» με τους δυο τους.

Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση για την Ελλάδα...

9 Ιούνη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση εναντίον του νεοφιλελευθερισμού (We are all Greeks! We are all Europeans!)
Είμαστε όλοι Έλληνες! Είμαστε όλοι Ευρωπαίοι!
Το σύνθημα της καμπάνιας (9 Ιούνη 2012) για κινητοποιήσεις των Ευρωπαίων πολιτών που δεν...
 επιθυμούν την Ευρώπη των τραπεζιτών!

Ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο θα ζήσουμε τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Ιουνίου


Ενα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, θα ζήσουμε στις 6 Ιουνίου, όταν θα ευθυγραμμισθούν η Γη, η Αφροδίτη και ο Ήλιος. Πρόκειται για τη λεγόμενη...«διάβαση» (transit) της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο, κάτι που δεν θα παρατηρηθεί ξανά για περισσότερα από εκατό χρόνια. 

«Χρυσοί» μισθοί για τους τροϊκανούς

Έως 30.000 ευρώ μηνιαίως έφθασαν να παίρνουν οι ελεγκτές της ΕΕ και του ΔΝΤ

H ΔΕΗ την ώρα που κόβει το ρεύμα χορηγεί τοπικό σύλλογο με 330.000 ευρώ!

 
Οργή για τη χορηγία – μαμούθ ύψους 330.000 ευρώ της ΔΕΗ

Μίζες €300 εκατ. φανερώνει το αρχείο του Ακη

Ο θεσσαλονικιός επιχειρηματίας και οι «αμαρτωλές» υπεράκτιες

Οι πιο άσχημοι!

 έτυχε να μην είναι και οι πιο όμορφοι του κόσμου

Τα γλυκά ποτά συνδέονται με την εμφάνιση διαβήτη

Αρχίστε να πίνετε νερό!

GREEK LOVER COZI CAFE 06/06