Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το τυρί προστατεύει από την τερηδόνα

tyriΠροστασία από την τερηδόνα φαίνεται ότι προσφέρει το τυρί, σύμφωνα με δημοσίευση Aμερικανών ερευνητών στο επιστημονικό περιοδικό «GeneralDentistry».
Όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί της Ακαδημίας Γενικής Οδοντιατρικής των Ηνωμένων Πολιτειών η κατανάλωση τυριού κάνει το περιβάλλον του στόματος πιο αλκαλικό, εξουδετερώνοντας τα οξέα που παράγονται από τους μικροοργανισμούς της οδοντικής πλάκας και οδηγούν στη φθορά των δοντιών.

Έρευνα: Η απώλεια δέντρων σκοτώνει

Η βλάστηση παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του πλανήτη και του ανθρώπου. Η έλλειψή της ενδέχεται να στοιχίζει ζωές, όπως τουλάχιστον καταδεικνύουν τα αποτελέσματα μελέτης της αμερικανικής Δασικής Υπηρεσίας.

Μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, η εισβολή ενός πράσινου σκαθαριού από την Ασία έχει οδηγήσει στην απώλεια 100 εκατομμυρίων δέντρων σε 15 ανατολικές και μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής. Παρότι το σκαθάρι εισβολέας πλήττει συγκεκριμένα δέντρα, ο θάνατος των τελευταίων φαίνεται πως έχει επηρεάσει και τον άνθρωπο.

Η Τζούλια μετράει τις μέρες σαν τους... φαντάρους

Η Τζούλια μετράει τις μέρες σαν τους... φαντάρουςΑνυπομονεί για την ημέρα του γάμου της
Νυφούλα θα ντυθεί στις 20 Ιουνίου η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Αυστρία. Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Κριστιάν Καρποζήλο.

Η Τζούλια έγραψε στο facebook πώς ανυπομονεί να έρθει η πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Μάλιστα αγωνιά τόσο πολύ που μετρά τις μέρες σαν τους φαντάρους. 

To βίντεο από την Ελλάδα που ξετρέλανε το διαδίκτυο

Ένα βίντεο που τράβηξαν κάποιοι Έλληνες βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα του διαδικτύου...


Στο βίντεο ένας λαγός απολαμβάνει το μπάνιο του!

Δείτε το βίντεο που μετρά δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες:

Νίκος Καζαντζάκης: Η ράτσα (Γιατί τα λόγια μεγάλων Ελλήνων δεν πρέπει να τα ξεχνάμε)

Η Κραυγή δεν είναι δική σου. Δεν μιλάς εσύ, μιλούν αρίφνητοι πρόγονοι με το στόμα σου. Δεν πεθυμάς εσύ· πεθυμούν αρίφνητες γενεές απόγονοι με την καρδιά σου. 

Οι νεκροί σου δεν κοίτουνται στο χώμα. Γενήκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας. Κάθεσαι στον ίσκιο τους, θρέφεσαι με τη σάρκα τους, αναπνές το χνότο τους. Γενήκαν ιδέες και πάθη, κι ορίζουν τη βουλή σου και την πράξη σου. 

Το νούμερο 11 - Κάτι τρέχει με το νούμερο 11 και το μνημόνιο. Το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ διεκόπη 11.11 μ.μ. της 11ης Ιουνίου

Κάτι τρέχει με το νούμερο 11 και το μνημόνιο. Το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ διεκόπη 11.11 μ.μ. της 11ης Ιουνίου.... 
Με βάση την αριθμολογία, το νούμερο 11 θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ αποτελεί νούμερο αναφοράς και σε διάφορες μυστικιστικές παραδόσεις.

ΔΕΙΤΕ το απίστευτο Bίντεο για τη συνέχεια των "300"!

Το "300 rise of an Empire" ξεκινάει απο εκεί που τελειώσε το "300". Τον θάνατο, δηλαδή των 300 και τον Ξέρξη να προελαύνει. Ξεχάστε τις τελευταίες σκηνές που είδατε με τον θρίαμβο των Ελλήνων, ένα χρόνο μετά στις Πλαταιές. Το πως φτάσαμε εκεί, είναι το περιεχόμενο του σίκουελ της τεράστιας επιτυχίας που είχαμε δει πριν μερικά χρόνια!

ΦΩΤΟ: Το νέο τηλεκοντρόλ των Ελλήνων που σαρώνει στο διαδίκτυο!!!

Το νέο «τηλεκοντρόλ» των Ελλήνων μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ κάνει το γύρο του διαδικτύου….

Από τα πλήκτρα έχουν αφαιρεθεί το 1, 2 και 3 ενώ στη θέση της μάρκας εταιρείας γράφει: «Troika, disconnecting people».
Η εικόνα με το νέο τηλεκοντρόλ, εκτός από το «Τρόικα απομακρύνοντας τον κόσμο», έχει επίσης τα αρχικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα αγγλικά (EU) και γράφει: «Made in austerity» (φτιαγμένο από την λιτότητα).

Οι Anonymous χάκαραν την σελίδα του Εφετείου Αθηνών

Οι Anonymous χάκαραν την σελίδα του Εφετείου Αθηνών

Ευεργετικό το τσάι για τον ανθρώπινο οργανισμό

Το τσάι είναι ένα ρόφημα που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Έρευνες μάλιστα υποστηρίζουν... διάφορες ευεργετικές δράσεις του τσαγιού στον ανθρώπινο οργανισμό.

Βρίσκουν πατέντες μες στην κρίση! - Εικόνες

Όπλο τους ο αυτοσχεδιασμός...

Όταν η ψυχή υποφέρει, το σώμα αρρωσταίνει

Η αμφίδρομη επιρροή ανάμεσα στο σώμα και το «πνεύμα» είναι πλέον αποδεκτή σε σημείο να θεωρείται σήμερα φυσιολογική η κατάπτωση του σώματος και η ασθένειά του αν νοσεί το .πνεύμα. Εξάλλου, ο όρος «ψυχοσωματικό» μπαίνει πια στο στόμα μας σαν. καραμέλα.
Η πορεία της αλληλένδετης σχέσης σώματος-ψυχής άρχισε στα βάθη των αιώνων για να καταλήξει σήμερα, μέσα από διάφορες φιλοσοφικές, ψυχιατρικές και ιατρικές προσεγγίσεις και ερμηνείες, να αποτελεί μία πραγματικότητα. Κανείς πλέον δεν θέτει υπό αμφισβήτηση ότι μία σωματική δυσλειτουργία επηρεάζει δυσμενώς την ψυχική μας κατάσταση - ούτε ότι μία κακή ψυχική κατάσταση επηρεάζει την σωστή λειτουργία του σώματος και το κάνει να νοσεί.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ LADIES NIGHT ΣΤΟ SENSO CLUB

Τρελή ανακάλυψη: Λογισμικό θα μεταφράζει την "ομιλία" των κατοικιδίων σας

«Συζήτηση» με τα κατοικίδιά τους θα μπορούν σε λίγα χρόνια να κάνουν οι απανταχού ζωόφιλοι, χάρη σε μια νέα τεχνολογία που αναπτύσσει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνας και ειδικός στην επικοινωνία των ζώων δρ Κον Σλομπόντσικοφ.

Η εξέλιξη της κεντρικής οθόνης του iOS

Η εξέλιξη της κεντρικής οθόνης του iOSΦωτογραφία δείχνει τις αλλαγές που έφερε κάθε νέα έκδοση
Το iOS έχει δεχθεί πολλές μικρές αλλαγές μέσα στα τελευταία έξι χρόνια, ωστόσο ποτέ δεν είχαμε δει κάτι τόσο δραστικό όσο αυτό που έκανε η Apple με το iOS 7. 

Προσοχή στα μηνύματα - παγίδες στο κινητό!

Συνεχίζεται η παράνομη δραστηριότητα των αγνώστων που στέλνουν σε ανυποψίαστους πολίτες μηνύματα με σκοπό να τους χρεώσουν. Επιλέγουν τυχαία τους συνδρομητές, και τους γράφουν: «Σε είδα το Σάββατο στην καφετέρια. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!

Η Ομάδα «Έψιλον»… ορκίστηκε στον Μυστρά;
Μετά από αιώνες οι Τούρκοι
άνοιξαν μυστική πύλη
κάτω από την Αγιά Σοφιά!!!


Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη

Ο τύπος είναι τρελός! Πηδάει πάνω στα αυτοκίνητα που περνάνε τον δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)



Περιεργη ανακαλυψη στην Βρετανια: Εξελιγμενες λεμβους 3500 ετων ανακαλυψαν ερευνητες

Οκτώ λέμβοι της Εποχής του Χαλκού βρέθηκαν κοντά στο Πίτερμπρο της ανατολικής Βρετανίας και βρίσκονται σε ειδικό ψυγείο προκειμένου να συντηρηθούν. Οι λέμβοι έχουν διασωθεί σε άριστη κατάσταση και είναι σε θέση να δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των κατόχων τους, οι οποίοι υπήρξαν οι βόρειοι σύγχρονοι των δικών μας Μινωιτών.

ΟΙ ANONYMOUS ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ : ''Κυβέρνηση να μας περιμένεις στις 15 Ιουνίου''Βίντεο

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να κλείσει την ΕΡΤ δημιούργησε έναν ακόμα πονοκέφαλο στην ελληνική κυβέρνηση. Τους Anonymous. Η γνωστή ομάδα χάκερ ανέβασε βίντεο στο youtube στο οποίο ενημερώνει την κυβέρνηση πως πλέον αποτελεί στόχο τους και προειδοποιεί για κυβερνοεπίθεση στις 15 Ιουνίου.