Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λάθη που κάνουν στο κρεβάτι και τα έμπειρα αρσενικά!

Από το σeξ που κάνετε, ικανοποιημένη δεν νιώθεις. Μηδέ εσύ, ούτε κι αυτός, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια για όσα σαs
παιδεύουν στο σeξ. Γιατί το σκέφτεσαι: πως να του πω ότι κάνει χάλια σeξ; Υπάρχουν παράπονα κι από τη μεριά σου και από τη μεριά του.

Αυτά είναι τα πιο ΚΑΥΤΑ ζευγάρια ζωδίων...

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί συνδιασμοί που...κάνουν την μεγάλη διαφορά!!!

Ποια είναι η πανέμορφη "Ελενίτσα" που πρωταγωνιστεί στην νεα διαφήμιση του ΟΤΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλονή από τη Λαμία πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό spot.

Πρόσφατα, όπως είχε αποκαλύψει το mag24.gr η Χριστίνα είχε πρωταγωνιστήσει στην Ιταλική διαφήμιση για το γιαούρτι της ΦΑΓΕ στη γείτονα χώρα.

Επίσης  πρωταγωνιστεί και στο spot που έγινε για την τουριστική προβολή της περιφέρειας Αττικής.

Γιατί το κούρεμα του σκύλου είναι ακριβότερο από το δικό μας ;!



Γιατί το κούρεμα του σκύλου είναι ακριβότερο από το δικό μας ;!




ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 210 LIKES..ΚΑΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 210 LIKES..ΚΑΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!!!

ΒΙΝΤΕΟ-H ταχύτερη Porsche 911 996 GT2;

ΒΙΝΤΕΟ-H ταχύτερη Porsche 911 996 GT2;
ΒΙΝΤΕΟ-H ταχύτερη Porsche 911 996 GT2;Οι υπεύθυνοι της USP Motorsports ισχυρίζονται πως έχουν κατασκευάσει την ταχύτερη Porsche 911 996 GT2 του κόσμου.
Έχουν βελτιώσει σε τέτοιο βαθμό τον 3,6-λίτρων εξακύλινδρο boxer κινητήρα, ώστε αυτός να παράγει 830 άλογα, και να επιτρέπει στην GT2 να κάνει το 400αρι σε 9,45 δευτερόλεπτα, έχοντας ταχύτητα εξόδου 246,23 χλμ/ώρα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

 Το χρήμα έγινε Θεός. Τα μαιευτήρια έγιναν σουίτες, βγάλαμε τον πόνο και την αναμονή από τη γυναίκα και προσθέσαμε νυστέρια, φάρμακα και γάλα σε σκόνη.

Η εκπομπή "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη παρουσίασε τον λόγο που οι Ελληνίδες γυναίκες δεν γεννούν κατά μεγάλο ποσοστό φυσιολογικά. 

Ίσως η ΦΑΡΣΑ της χρονιάς!!! Ξύπνημα με… εκτόξευση (βίντεο)

diaforetiko.gr : ksypnima me ektokseusi 600x344 Ίσως η ΦΑΡΣΑ της χρονιάς!!! Ξύπνημα με… εκτόξευση (βίντεο)Φανταστείτε πως ξυπνάτε από πυροτεχνήματα που σκάνε κάτω από το κρεβάτι σας, ενώ είστε δεμένοι σε αυτό και ξαφνικά εκτοξεύεστε σε ύψος 50 μέτρων σπάζοντας την οροφή του δωματίου σας…
Αυτό συνέβη στον Ιάπωνα κωμικό Toshiaki Kasuga. 

Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1950-1980

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή..

Θεαματική ανατίναξη πύργου 116 μέτρων!

Θεαματική ανατίναξη πύργου 116 μέτρων!Ο «πύργος AfE» ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1970 σε χώρο του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης και έφτανε σε ύψος τα 116 μέτρα. Το πέρασμα όμως του χρόνου αποδείχτηκε σκληρό για το πανύψηλο κτήριο καθώς αποφασίστηκε να κατεδαφιστεί και στη θέση του να δημιουργηθεί πολιτιστικό κέντρο.
Η διαδικασία της κατεδάφισης αποδείχτηκε άκρως εντυπωσιακή με τον πύργο να ισοπεδώνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, με ελεγχόμενες εκρήξεις από τα συνεργεία των μηχανικών που είχαν αναλάβει την κατεδάφισή του, υπό το βλέμμα πολλών δεκάδων θεατών.

Η “αιώνια καταιγίδα” της λίμνης Μαρακαΐμπο!

diaforetiko.gr : marakaibo7 Η αιώνια καταιγίδα της λίμνης Μαρακαΐμπο! Πρόκειται για ένα φαινόμενο που «πλήττει» τη λίμνη Μαρακαΐμπο στη Βενεζουέλα εδώ και αιώνες, με τη χώρα να βιώνει σε εκείνο μόνο το σημείο τις πιο έντονες αστραπές με το μεγαλύτερο φυσικό «ήχος και φως» του κόσμου. Εδώ και χρόνια καταιγίδες άνω των 40.000 bolt μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα χτυπώντας στο ίδιο σημείο ακριβώς και αυτό επαναλαμβάνεται 160 φορές το χρόνο, ενώ μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Δείτε σε ΦΩΤΟ τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού

Ο χωρισμός της από τον Χρήστο Χολίδη την έκανε να πονέσει πολύ και να μη μπορεί να τον ξεπεράσει. Η Δούκισσα Νομικού πάντως βρήκε τον άντρα που την έκανε να τον ξεχάσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.
Σύμφωνα με το koolnews.gr ο άντρας αυτός που την έκανε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νικήτα. Ο κούκλος αδελφός της Δούκισσας δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες. Προτιμάει να έχει ένα χαμηλό προφίλ, δίπλα στη λαμπερή αδερφή του.Ο Νικήτας, όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι η αδυναμία της και δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα στα media, αλλά σπουδάζει ναυτιλιακά στο Λονδίνο Μάλιστα, η Δούκισσα δεν διστάζει να ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της αδελφό, με τα κολακευτικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Η πανάρχαια Ελληνική επιστήμη της Γεωμετρίας

Η Γεωμετρία δέν είναι βέβαια τό μόνο από τά αγαθά τού πολιτισμού, πού κατέλιπεν η ελληνική αρχαιότης, είναι όμως ασφαλώς τό διαχρονικώτερο. Η γεωμετρία τού Ευκλείδου, τά περίφημα "Στοιχεία", ισχύουν απαράλλακτα μέχρι σήμερα, χωρίς νά χρειασθούν αναθεωρήσεις, βελτιώσεις ή κάποιες προσθήκες. Τα "Στοιχεία" αποτελούν ένα από τά αθάνατα μνημεία τής ανθρωπίνης σοφίας, κτήμα εσαεί τών επιγιγνομένων.

Το μυστήριο του Άρη [Ντοκιμαντέρ]

Ο Άρης είναι η πιο μυστηριώδης πλανήτης στο ηλιακό σύστημα. 
Η πρόσφατη ανακάλυψη για δομές που μοιάζουν με νοήμονα όντα πάνω στον πλανήτη μεγαλώνει το μυστήριο... 

Τι κρύβεται στον πλανήτη Άρη; 
Υπάρχει ή υπήρχε εξωγήινη ζωή στον πλανήτη; Στις μυθολογίες όλων σχεδόν των αρχαίων λαών του κόσμου, μιλούν για θεούς που κατέβηκαν από τον ουρανό. 

Από πού προέρχονται αυτοί οι θεοί; 

Μήπως ο Άρης είναι ο τόπος καταγωγής;

Aντίο Τζένη Βάνου - Αφιέρωμα στη μεγάλη Κυρία του ελληνικού Πενταγράμμου

 Φτωχότερη από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή. Η αγαπημένη Τζένη Βάνου έφυγε σήμερα το πρωί χτυπημένη από την επάρατη νόσο που την ταλαιπώρησε από τον περασμένο Αύγουστο...

10+ 1 “στοιχειωμένες” φωτογραφικές ιστορίες

diaforetiko.gr : stoixeiwmenes fwtografikes istories 01 600x373 10+ 1 στοιχειωμένες φωτογραφικές ιστορίες Στο διάβα των αιώνων, δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ανθίστανται σε οποιαδήποτε απόπειρα ορθολογικής ανασυγκρότησής τους, κάνοντάς τα διαπρεπή μυστήρια της ανθρωπότητας.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για φωτογραφικές απεικονίσεις του αλλόκοτου και απόκοσμου, ενσταντανέ που αψηφούν κατάμουτρα τον Ορθό Λόγο και φέρνουν τη μεταφυσική στην καρδιά της συμπερασματικής διαδικασίας.