Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο τραγουδιστής των RED HOT CHILLI PEPPERS "πιάστηκε στα χέρια" με Φύλακες!!!VIDEO

O τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis ήρθε στα χέρια εχτές (21 Ιουνίου) με δύο φρουρούς ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο Four Seasons στη Φιλαδέλφεια. Ακόμη πιο ενδιαφέρον, δεν ήταν ούτε καν η ασφάλεια του ξενοδοχείου μετην οποία ο Kiedis είχε την αντιπαράθεση - ήταν προφανώς σωματοφύλακες τωνRolling Stones, οι οποίοι επίσης διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

8 λόγοι να ανυπομονείς για το Playstation 4. Ή μήπως όχι;

Είναι λίγο παράξενο το να προσπαθείς να σκεφτείς αν θες να αποκτήσεις μία κονσόλα. Γιατί όπως και να 'χει, ό,τι κριτική και να πάρει από τους ειδικότερους των ειδικοτέρων, θέλεις πάντα να έχεις στο σαλόνι σου μία καινούρια κονσόλα να την δοκιμάσεις, να την λιώσεις, να έχεις την ολόδική σου άποψη για εκείνη. Γι' αυτό και είμαστε πάντα επιφυλακτικοί στα σχόλια και τις εικασίες για αυτά που θα έρθουν. Κι αν όχι επιφυλακτικοί, τουλάχιστον σκεπτικοί.

Μικροσκοπική μπαταρία από ξύλο αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες ενέργειας

Μια μικροσκοπική μπαταρία μεγάλης διάρκειας κατασκεύασαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Πέρα από το μικρό της μέγεθος, αυτό που κάνει την μπαταρία να ξεχωρίζει είναι ότι φτιάχνεται από ένα λεπτό φύλλο ξύλου, επικαλυμμένο με κασσίτερο, ενώ χρησιμοποιεί νάτριο αντί για λίθιο, κάτι που την καθιστά περιβαλλοντικά φιλική.

Ο άργυρος κάνει πιο αποτελεσματικά τα αντιβιοτικά

antibiotikaΟ άργυρος (ασήμι) χρησιμοποιείται ως αντιμικροβιακό επί αιώνες, ωστόσο, ωστόσο ελάχιστα ήταν γνωστά σχετικά με το πώς ακριβώς δρα. Mια νέα μελέτη δείχνει ότι η προσθήκη αργύρου στα υπάρχοντα αντιβιοτικά μπορεί να «πολεμήσει» την εκρηκτική αύξηση των ανθεκτικών βακτηρίων που καταγράφεται παγκοσμίως.

Το πιο απίστευτο τατουάζ στον κόσμο!

Μια λέξη μόνο φτάνει για να το χαρακτηρίσει... ΤΕΧΝΗ!

Videos στο Youtube υπάρχουν πολλά...σαν αυτό κανένα... (video)

Έχουμε δει την ...Αρτα και τα Γιάννενα από video. Και πάντα με την κλισαρισμένη λεζάντα «το video που κόβει την ανάσα. 
Δείτε αυτό μέχρι τέλους και θα καταλάβετε την πραγματική έννοια των όρων...
κομμένη ανάσα!

Dighton Rock: Ένας μυστηριώδης βράχος

Ο Dighton Rock αποτέλεσε αντικείμενο περιέργειας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι οι ΗΠΑ είναι χώρα. Το 1690 ο αιδεσιμότατος Cotton Mather έγραψε:

Ενα ξεκαρδιστικό βιντεάκι για το πώς θα είναι η ΝΕΡΙΤ όταν λειτουργήσει !

Το δελτίο - παρωδία της ΝΕΡΙΤ, κατηγορεί με εμφανή διάθεση χιούμορ τους εργαζόμενους της ΕΡΤ για τις κινητοποιήσεις τους, ενώ παράλληλα αποκαλεί τον κ. Σαμαρά «πολυχρονεμένο πρωθυπουργό»
Το πρώτο «έκτακτο» δελτίο - παρωδία της ΝΕΡΙΤ ανέβηκε στο youtube, με τους συμμετέχοντες στο δελτίο να χρησιμοποιούν χιουμοριστικά «σκληρή γλώσσα» εναντίον της ΕΡΤ και των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ενώ παράλληλα εξυμνούν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σοκ! Μωρό με ουρά στην Κίνα

Οι γιατροί αρνούνται να το χειρουργήσουν γιατί θα ξαναβγεί! - O μικρος Xiao Wei γεννήθηκε με δισχιδή ράχη
Μια απεγνωσμένη μητέρα στην Κίνα πηγαίνει καθημερινά στα νοσοκομεία της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ και παρακαλά τους γιατρούς να κόψουν την ουρά που έχει το παιδί τους στο κάτω μέρος της σπονδυλικής του στήλης.