Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Οι καλύτερες καλοκαιρινές γκάφες!

Με σήμα κατατεθέν τις γκάφες τους...

Δείτε το βίντεο:

Χάθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και έζησαν 40 χρόνια στο δάσος!

Χάθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και έζησαν 40 χρόνια στο δάσος!Ένας 82χρονος στο Βιετνάμ και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε αξιωματούχος στο Ανόι.

Gifs από όλον τον κόσμο
















Το κακάο βοηθάει την ασθενή μνήμη

kakaoΗ κατανάλωση δύο φλιτζανιών ζεστής σοκολάτας – κακάο κάθε ημέρα, μπορεί να βοηθήσει τους ηλικιωμένους να διατηρήσουν πιο υγιή τη μνήμη τους και γενικότερα τον εγκέφαλό τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ρόφημα του κακάο συσχετίζεται με την υγεία των αγγείων του αίματος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ !!Ο ΦΥΓΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ/ΧΑΚΕΡ EDWARD SNOWDEN.THΣ NSA. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ…

Edward Snowden: Θανατηφόρος Κατακλυσμός Ηλιακών Εκρήξεων
Μόσχα, Ρωσία: 
Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA). Αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ντοκουμέντα που έδωσε ο Snowden αποδεικνύουν, ότι 14 χρόνια πριν οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της Central Intelligence Agency (CIA) γνωρίζανε ότι το γεγονός είναι αναπόφευκτο. Από τότε οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προσπαθούν ήσυχα να προετοιμαστούν για την παγκόσμια πείνα που θα επακολουθήσει.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Το Τρίγωνο του Διαβόλου – Devil’s triangle

Το τρίγωνο των Βερμούδων, μια περιοχή 500.000 τετραγωνικών μιλίων στον Ατλαντικό, αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξήγητο μυστήριο σε όλο τον κόσμο.

Πλοία και αεροπλάνα εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος.

Αλιεύτηκε ψάρι από την λίμνη του Αμαζονίου στην Καστοριά

Την Τρίτη 06 Αυγούστου του 2013, αλιεύτηκε από επαγγελματία αλιέα, ψάρι, άγνωστο προς το υδάτινο περιβάλλον της λίμνης της Καστοριάς. Αυτό έγινε γνωστό από το Τμήμα Αλιείας, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. 

Γίνατε πλούσιος; Θα φανεί στο αίμα σας!

Πρώτη φορά Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν ένα τρόπο να συσχετίζουν τον πλούτο ενός ανθρώπου με συγκεκριμένες χημικές ουσίες στο αίμα του. Σύμφωνα με τους ερευνητές, μερικές ουσίες εμφανίζονται αυξημένες στον οργανισμό, ανάλογα με το επίπεδο του εισοδήματος κάποιου.

Σοκ: Σκότωσε την οικογένεια του και σήμερα είναι καθηγητής Ψυχολογίας σε γνωστό πανεπιστήμιο!

Απίστευτη ιστορια!
Ο James St James ήταν μόλις  16 ετών, όταν τον Αύγουστο του 1967 έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, επειδή σκότωσε όλη την οικογένεια του.

Πρώτα πυροβόλησε τον πατέρα του δυο φορές στο στήθος, μετά πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε και αυτή στο στήθος , ενώ όταν έπεσε στο έδαφος την πυροβόλησε άλλη μια φορά στο πρόσωπο. Μετά πυροβόλησε δύο φορές την μητέρα του στο κεφάλι σκοτώνοντάς την και αυτή.

Dj SHOWDOWN by FOTINOS & ERIC S + LADIES NIGHT ΠΕΜΠΤΗ 08/08