Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Κράτησε στο ένα του χέρι του 51 ποτήρια κρασιού! [vid]

Ο Βρετανός γευσιγνώστης (sommelier) Philip Osenton μπόρεσε να κρατήσει στο ένα του χέρι 51 ποτήρια κρασιού. Το ρεκόρ καταγράφηκε στο Πεκίνο, όπου εργάζεται ο ειδικός στη γευσιγνωσία.

'Ασπρο ή Μαύρο;

Και τα δύο χρώματα έχουν γίνει μόδα. Έχουν γίνει τραγούδι, έχουν γίνει άποψη, διάθεση, στάση ζωής, αναμνήσεις. Η ζωή, όμως, ποτέ δεν ήταν γκρι, ποτέ ασπρόμαυρη. Γι' αυτό έπρεπε να αποφασίσουμε. Εσύ, φυσικά, ψηφίζεις στο τέλος του κειμένου.

Για πάντα μόνοι...

Τους άφησε μπουκάλα η ζωή...

Welcome to the club!Ούτε Ρωσία, ούτε Κίνα, η Κύπρος μπήκε επισήμως σε Μνημόνιο

ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΠαρά τις διαβεβαιώσεις του Δημήτρη Χριστόφια ότι θα αναζητήσει κονδύλια στη Ρωσία ή στην Κίνα για να λύσει το πρόβλημα δανεισμού της χώρας, η Κύπρος βρίσκεται και επισήμως από χθες σε Μνημόνιο με την Τρόικα.

VIDEO: Μετά το πουλάκι τσίου...το γκολάκι Πίου!

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το πουλάκι τσίου, ήρθε η ώρα για την...
ποδοσφαιρική εκδοχή με πρωταγωνιστή τον Πιού.

«Δεν αντέχω άλλο μάνα», είπε ο 33χρονος και αυτοκτόνησε [βίντεο]

Ακόμα μία τραγική ιστορία με ένα νέο άνθρωπο να βάζει τέλος στη ζωή του εκτυλίχθηκε στην Πάτρα. Ενας 33χρονος πατέρας ενός 5χρονου παιδιού αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

ΣΟΚ για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Σε μια καταγγελία – σοκ προχώρησαν κτηνοτρόφοι που τα ζώα τους χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του πρώτου μέρους της νέας τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον "The Hobbit" στην Νέα Ζηλανδία...

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε ενεργειακό δορυφόρο.

Χωρίς ITGI, χωρίς Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τώρα εκτός South Stream η Ελλάδα... 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (VIDEO)! "Ο ΑΛΕΞ ΖΕΙ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ!

ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!

Κάντε εύκολα download από το YouTube-Xilisoft Download YouTube Video 2.0.0

Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

Ουρανοξύστης 838 μέτρων μέσα σε… τρεις μήνες!

Perierga.gr - Ουρανοξύστης 838 μέτρων μέσα σε… τρεις μήνες!Ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου θα είναι κινέζικος, θα έχει ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάρτιο και… δεν έχει αρχίσει ακόμα να 

O Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για να επικρατήσει η.... Νέα Τάξη ΠΗΓΗ : PERIERGAA: O Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για να επικρατήσει η.... Νέα Τάξη

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση 

Πως οι διεθνείς τραπεζίτες προκαλούν τις διεθνείς κρίσεις και τους... παγκόσμιους πολέμους

Είμαστε ένα βήμα πριν από την υπογραφή ενός Μνημονίου με τους διεθνείς δανειστές, προκειμένου να μας δώσουν δάνειο μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι διεθνείς δανειστές, όμως, δεν αποβλέπουν να πάρουν πίσω μόνο τα χρήματά τους και αρκετούς τόκους, αλλά προσπαθούν να βάλουν «χέρι» στην εθνική μας κυριαρχία. 

Ο Σταλόνε βγήκε για ψώνια με την κορούλα του... [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει στις κινηματογραφικές του ταινίες να παίζει το ρόλο του "σκληρού", όμως στην πραγματικότητα ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stalone) είναι ευαίσθητος και αρκετά ήρεμος άνθρωπος.

Η μεγαλύτερη και πιο απίστευτη τεχνητή πισίνα του κόσμου! (pics)

Βρίσκεται στο Βερολίνο της Γερμανίας, έχει χωρητικότητα 6,000 ατόμων, είναι υπερλούξ και έχει αρκετό χώρο για να πετάξεις ακόμα και με αερόστατο! Είναι το Tropical Island Resort...

Κωδικό μήνυμα του Β’ Παγκοσμίου ταλαιπωρεί τους ειδικούς

Perierga.gr - Κωδικό μήνυμα του Β' Παγκοσμίου ταλαιπωρεί τους ειδικούςΒρετανοί ειδικοί στην αποκρυπτογράφηση κωδικών δηλώνουν ότι δεν μπορούν να «σπάσουν» έναν μυστικό κωδικό που βρέθηκε σε μήνυμα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μήνυμα ανακαλύφθηκε στον σκελετό ενός ταχυδρομικού περιστεριού, σε κατοικία στη Νότια Αγγλία.

Η κόρη του πράκτορα της Μοσάντ που πήγε φυλακή επειδή...αρνήθηκε να πολεμήσει για τι Ισραήλ

«Πατέρα συγχώρεσέ με αλλά αρνούμαι να πολεμήσω για το Ισραήλ σου». Η δήλωση αυτή ανήκει στην 19χρονη Omer Goldman η οποία είναι αντιρρησίας συνείδησης του Ισραηλινού στρατού (SHMINISTIM).