Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

H σιέστα των Κινέζων - ΕΙΚΟΝΕΣ

Tην τιμούν με τον τρόπο τους
Δεν έχει σημασία πού βρίσκονται. Δεν έχει σημασία τι κάνουν. Οταν το ρολόι δείξει την κρίσιμη ώρα, οι Κινέζοι απλά κλείνουν τα μάτια τους! Η σιέσταπαραμένει «ιερή» για αρκετούς από αυτούς, με αποτέλεσμα να επιλέγουν τα πιο απίθανα μέρη για το μεσημεριανό τους ύπνο!

Όταν η λάβα ενώνεται με τον ωκεανό! (βίντεο)

Η θάλασσα γεμίζει καπνό και φωτιά σε ένα από τα πιο μαγευτικά θεάματα της φύσης!
Ένα time-lapse βίντεο κόβει την ανάσα καθώς δείχνει την… παλλόμενη καρδιά της Χαβάης στο Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων (Hawaii Volcanoes National Park), έτσι όπως κατέγραψε το θέαμα ο φωτογράφος 

Φάρσα: Το πιο δυνατό σκυλάκι στον κόσμο (Video)

Μια απίθανη φάρσα που κάνει τα θύματα να μην πιστεύουν στα μάτια τους…

Αυτό είναι το ελληνικό supercar των 505 ίππων!

Ιδού το πρώτο supercar… made in Greece

Όπως φαίνεται και από το όνομα του αυτοκινήτου, εμπνευστής αλλά και "υλοποιητής" της ιδέας είναι ο Δημήτρης Κορρές, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς, ευρεσιτεχνιών, εφευρέσεων, και βέβαια…

Σταμάτησε η μετάδοση της ΕΡΤ από Hotbird

Σταμάτησε η μετάδοση της ΕΡΤ από HotbirdΠολλοί αναγνώστες του enikos.gr ρωτούν να μάθουν γιατί η ΝΕΤ δεν μεταδίδει πρόγραμμα. Διευκρινίζεται ότι τελικά δεν έχει σταματήσει η μετάδοση της ΕΡΤ από την EBU.
Το δορυφορικό σήμα του Ertworld δινόταν από τρίτο πάροχο εκτός Ελλάδας στο δορυφόρο ΕutelSat Hotbird, ο οποίος σταμάτησε να παρέχει την υπηρεσία.

Μοναστήρι στη Σαντορίνη κήρυξε "πόλεμο" στο ΝΑΤΟ

Αγώνα για να μην τοποθετηθεί ΝΑΤΟϊκό ραντάρ στην Σαντορίνη δίνουν οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία. 

Οι μοναχοί που τα τελευταία χρόνια ζουν μαζί με τις κεραίες αλλά και τα στρατιωτικά ραντάρ που έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο ακριβώς δίπλα από το μοναστήρι, που μετρά πάνω από τρεις αιώνες ζωής στο νησί, είναι ανάστατοι αφού όπως λένε στη θέση του ραντάρ θα τοποθετηθεί «ραδιοθόλος».

Η Google εντόπισε μαχητικό F4 Phantom στο σπίτι του Τάσσου Παπαδόπουλου!

Διοικητική κύρωση με χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ επέβαλε ο Κύπριος Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γιάννος Δανιηλίδης, σε αγγλόφωνη κυπριακή εφημερίδα για παραβίαση της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής. 

Τι έκρυβε το ναυάγιο των Αντικυθήρων;

Φωτογραφία του 1900: οι σφουγγαράδες της Σύμης βουτούν στο σημείο του αρχαίου ναυαγίου, στα Αντικύθηρα 

Μάιος του 1900 και οι σφουγγαράδες από τη Σύμη, αφού έχουν γυρίσει όλη τη Μεσόγειο, κάνουν μια στάση στα Αντικύθηρα, υποχρεωτική, λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής - πράγμα όχι ασυνήθιστο για την περιοχή. 

20 γνωρίσματα των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να είναι ευτυχισμένοι

Tα βήματα προς την ευτυχία μπορεί να είναι πιο απλά από όσο φανταζόσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα ακολουθήσεις τον δρόμο που θα σε πάνε.

Πέφτει από τον 5ο όροφο και φεύγει περπατώντας!!!VIDEO

Η κάμερα ενός ξενοδοχείου καταγράφει τον εξωτερικό χώρο όταν μέσα σε δευτερόλεπτα συμβαίνει ένα σοκαριστικό γεγονός.


Ένας άντρας, πέφτει με δύναμη στο πεζοδρόμιο από τον πέμπτο όροφο, όπως προέκυψε αργότερα.

Η γιαγία με τη σφεντόνα που επιτίθεται κατά αστυνομικών στην Τουρκία και έγινε σύμβολο της αντίστασης [εικόνες]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης κυρίας η οποία συμμετέχει στις διαμαρτυρίες στην γειτονική χώρα και μάλιστα με τρόπο αρκετά επιθετικό.