Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΑ "8 ΛΕΠΤΑ"!

Ο Ήλιος, οι Νεφελίμ, οι Ελοχίμ και... οι άσχετοι

9 Ιαν 2013
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Απίστευτο!!!Ένας 15χρονος κατάφερε αυτό που οι επιστήμονες προσπαθούν όλη τους τη ζωή!!

Είναι 15 ετών και όμως έχει καταφέρει ό, τι άλλοι επιστήμονες προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή! Τι είναι αυτό;
Μα να δουν κάποια εργασία τους με το όνομά τους να ...φιλοξενείται στην περίφημη επιθεώρηση «Νature» και μάλιστα στο εξώφυλλο!

Χριστίνα Μουστάκα: Έχει κάνει 8 φορές s$x σε μια μέρα και το παραδέχεται…

Αυτό το κορίτσι…Αχ αυτό το κορίτσι.
Με έχει απασχολήσει πολλές φορές. Και το έχει κάνει τόσο με τις προσωπικές αναταράξεις της αλλά κυρίως με την διαδρομή της. Κυρίως τη γυμνή διαδρομή της.

Τζέιμς Γουάτσον: Τα πολλά αντιοξειδωτικά κάνουν κακό στην υγεία

Τζέιμς Γουάτσον: Τα πολλά αντιοξειδωτικά κάνουν κακό στην υγείαΤα πολλά αντιοξειδωτικά που προέρχονται είτε από τα σούπερ τρόφιμα είτε από τα διατροφικά συμπληρώματα ίσως να μην κάνουν καλό στην υγεία, όπως θεωρείται μέχρι σήμερα, αλλά κακό.

Πλαστικό iPhone θα κυκλοφορήσει η Apple!

Η Apple Inc. μελετά τη δυνατότητα παραγωγής φθηνότερου μοντέλου iPhone για να ενισχύσει τις θέσεις της στην αγορά των smartphone, - γράφει η «The Wall Street Journal» επικαλούμενη πηγές. 

Μια πόλη της Ρουμανίας γεμάτη 20χρονους εκατομμυριούχους... εγκληματίες!

Η Râmnicu Vâlcea είναι μια ήσυχη, καταπράσινη πόλη της Ρουμανίας.

Καθαρό κατά 99,5% το Ελληνικό DNA!!!

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον ...
περιβόητο Φαλμεράγερ.

Τζίνσενγκ (ginseng) για τη στυτική δυσλειτουργία

Τζίνσενγκ (ginseng) για τη στυτική δυσλειτουργίαΤο τζίνσενγκ (ginseng), ένα να βότανο που αιώνες τώρα χρησιμοποιείται από τους Κινέζους ως αφροδισιακό, μπορεί όντως να τονώσει την ερωτική ζωή των ανδρών, ισχυρίζονται νοτιοκορεάτες ερευνητές. Όπως διαπίστωσαν, οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία μπορεί να βελτιώσουν τις επιδόσεις στο σεξ παίρνοντας δισκία τζίνσενγκ επί λίγες εβδομάδες.

ΣΟΚ! ΡΑΠΕΡ ΤΟΥΙΤΑΡΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!

ΣΟΚ! ΡΑΠΕΡ ΤΟΥΙΤΑΡΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!Ο Freddy E ήταν ένας άνθρωπος που το ταλέντο του τον έβγαλε από το μικρόκοσμο του YouTube στον πραγματικό μουσικό κόσμο με επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ μάλισταθεωρήθηκε ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες σύμφωνα με το MTV και άλλα μουσικά δίκτυα.

Σε τι βοηθάει μια βελόνα και κλωστή το gadget σας???

Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου gadget φορώντας τα ζεστά σου γάντια. 

O Da Vinci ΣΟΚΑΡΕΙ τους επιστήμονες με κρυμμένο μήνυμα που αποκρυπτογραφήθηκε μόλις σήμερα!

newego_LARGE_t_641_105426172Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια όλων των εποχών βρήκε επιτέλους την λύση του. Το αινιγματικό χαμόγελο της Τζοκόντα είναι γνωστό σε όλους, αυτό που μέχρι σήμερα όμως δημιουργούσε ερωτήματα ήταν το πως «αποκτήθηκε».

Αλλάζουν όλα με τα διπλώματα οδήγησης το 2013! Δείτε τις αλλαγές

Τα πάνω κάτω στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης έρχονται με το προεδρικό διάταγμα 51/2013, με τη ελληνική νομοθεσία εναρμονίζεται με την ευρωπαϊκή.

Γι’ αυτό ο Γκάλης είναι θρύλος [VIDEO]

Η είδηση ότι ο Νίκος Γκάλης συμπεριλαμβάνεται στους 13 υποψήφιους εκτός ΗΠΑ για να ενταχθούν στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame για το 2013 αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την χώρα μας, αλλά παράλληλα και κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Πού πήγαν τα παιδιά των φαναριών;

 Πού πήγαν τα παιδιά των φαναριών;Γράφει η Μαρία Πανάγου
Διάσπαρτα σε κεντρικές και υπό ανάπτυξη «υποβαθμισμένες» περιοχές, παίζουν 

Quokka: Το πιο… ευτυχισμένο ζώο στον πλανήτη!

perierga.gr - Quokka: Το πιο ευτυχισμένο ζώο στον πλανήτη!Η ευτυχία στους ανθρώπους διακρίνεται τις περισσότερες φορές από τις εκφράσεις του προσώπου, ίσως και από ένα γλυκό χαμόγελο. 

Πόσα δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην εφορία

Πόσα δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην εφορία

Τι απαντά ο ίδιος στο περιοδικό «Unfollow» για το δημοσίευμά του

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Άνγκελα Μέρκελ



ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ ΣΕ GAY ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ ΣΕ GAY ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΟ Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σίγουρα ένς από τους ταλαντούχους ηθοποιους της γενιάς του και σίγουρα είναι ένας σύγχρονος ζεν πρεμιέ.

Ορειβατικό καταφύγιο με… θέα!

perierga.gr - Ορεινό καταφύγιο με... θέα!Κατασκευάστηκε με διττή αποστολή: Να προσφέρει καταφύγιο στους ορειβάτες της οροσειράς Tres Hermanos στη Χιλή αλλά και οπτική απόλαυση στους επισκέπτες.

Μάθετε πως προέκυψε το "δαγκωμένο μήλο" ως σήμα κατατεθέν της Apple!!

Οι ιστορίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν πως οι δημιουργοί της Apple εμπνεύστηκαν το “δαγκωμένο μήλο” για σήμα της εταιρίας
τους είναι πολλές.

Δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο στο YouTube:Το πείραμα της εμπιστοσύνης!! (video)

Αν πέφτατε στο δρόμο είσαστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας βοηθούσε;
Ένας νεαρός έκανε ένα πρωτότυπο κοινωνικό πείραμα με απογοητευτικά αποτελέσματα...

Το αλατοπίπερο της χιπ χοπ σκηνής που μας έκανε να μιλάμε για σεξ

Η Salt, η Pepa και η DJ Spinderella ήταν μία από τις πρώτες μας ραπ αγάπες και ίσως και η παντοτινή. Είναι αυτές που μίλησαν για σεξ, μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να το σπρώχνουμε καλά και εξύμνησαν τον άντρα τον σωστό. Και ω ναι, το κάνουν ακόμα.

Σημεία διανομής δωρεάν φαγητού σε όλη την Ελλάδα

Ένας πολύ χρήσιμος κατάλογος με όλα τα σημεία στα οποία μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όσοι έχουν ανάγκη, μπορούν να βρουν δωρεάν φαγητό στα εξής σημεία… 

Νάντια Μπουλέ: Ο Αρναούτογλου, ο Ουγγαρέζος και το χαστούκι

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και για το αν έχει χαστουκίσει άνδρα, μίλησε η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της στο περιοδικό "OK!".

Στις 09.15 αύριο Πέμπτη θα ξεκινήσουν τα σχολεία και του δήμου Καστοριάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς να ξεκινήσουν την λειτουργία τους την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013, στις 09:15, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στο Δήμο Καστοριάς.

Έξυπνα «παιχνίδια» του φωτογραφικού φακού!

perierga.gr - Έξυπνα Όταν η φαντασία του φωτογράφου ξεπερνά την πραγματικότητα. Η κατάλληλη γωνία λήψης τη κατάλληλη χρονική στιγμή μπορεί να δώσει αποτελέσμξατα που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο ικανοί χρήστες του photoshop.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΡΑΛΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ!!!

«Στις 20 Δεκεμβρίου 2012, μια τραγωδία εμβολιασμού χτύπησε το μικρό χωριό Γκουρό, που βρίσκεται στο βόρειο Τσαντ, στην Αφρική. Σύμφωνα με...

VIDEO: Ο Καμπουράκης νόμιζε ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά και έβριζε τους αντιεξουσιαστές

Το θέμα της κατάληψης της βίλας Αμαλία τα ξημερώματα από μια ομάδα περίπου 80 αντιεξουσιαστών απασχόλησε όπως ήταν 

Περιμένοντας τη Ferrari

Περιμένοντας τη Ferrari

Αρχές Φεβρουαρίου η παρουσίαση της F2013

Τα 10 πιο παράξενα trend της μόδας στον κόσμο!

perierga.gr - Τα top 10 πιο παράξενα trends της μόδας στον κόσμο!Χωρίς καμία διάθεση προσβολής της αισθητικής ή της διαφορετικότητας στη μόδα κάποιων χωρών και επισημαίνοντας εξ αρχής ότι η έννοια της μόδας εμπεριέχει πολλές δόσεις υποκειμενικότητας, ενώ πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να 

CNN: η Κρήτη στους 10 πιο hot προορισμούς για το 2013!

Επανέρχεται το μεγάλο αμερικάνικο δίκτυο και προβάλλει την Κρήτη ως ιδανικό προορισμό διακοπών και περιήγησης βάζοντας μάλιστα το... νησί στον κατάλογο των περιοχών με τα καλύτερα πλέον κρασιά!

Τι θα δημοσιεύσει ο Κώστας Βαξεβάνης για τη λίστα Λαγκάρντ ?

Τι θα δημοσιεύσει ο Κώστας Βαξεβάνης για τη λίστα Λαγκάρντ|boxtv.gr

Στο “Hot Doc”

Εδώ και αρκετές μέρες, ο Κώστας Βαξεβάνης φρόντισε να “σηκώσει” μέσω Twitter το θέμα της λίσταςΛαγκάρντ, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, για τον ρόλο πουδιαδραμάτισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διαχείρισή της.

5 υπερτροφές του Ιανουαρίου

Αν το να αρχίσετε να τρέφεστε υγιεινά είναι ένας από τους στόχους σας για το 2013, ο Ιανουάριος είναι ένας από τους πιο ευνοϊκούς μήνες για να ξεκινήσετε...