Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο μύθος με το στυλό της NASA

ku-xlargeΈνα ανυπόστατο δημοσίευμα που το θυμάμαι να κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο από το σχολείο ακόμη, επανακυκλοφορεί (σαν τους δίσκους…) .
…………………………………………..
Όταν η NASA άρχισε να στέλνει αστροναύτες στο διάστημα, ανακάλυψαν πως οι στυλογράφοι δεν δούλευαν με βαρύτητα μηδέν, αφού η μελάνη δεν κατέβαινε για να γράψει.


Τρομακτικές ιστορίες: Έξι μυστήρια για γερά νεύρα

Τρομακτικές ιστορίες: Έξι μυστήρια για γερά νεύρα Όσο σκεπτικιστές και αν μας αρέσει να δηλώνουμε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι ιστορίες μυστηρίου, εκείνες με τα ανεξήγητα φαινόμενα και τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ασκούν μια ιδιαίτερη γοητεία σε όλους μας.
Ακόμα και αν δεν πιστεύετε σε φαντάσματα και παραφυσικά φαινόμενα, οι έξι ιστορίες που ακολουθούν είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές συζητήσεις –κατά προτίμηση αν στην παρέα δεν υπάρχουν πιτσιρίκια ή ενήλικες τραυματισμένοι από τα X-Files των 90s.

Ο υπερ-αυτοκινητόδρομος του Ντουμπάι

Ο υπερ-αυτοκινητόδρομος του ΝτουμπάιΈναν υπερ-αυτοκινητόδρομο για υπερ-αυτοκίνητα σκέφτονται να κατασκευάσουν Άραβες στο Ντουμπάι, όπου το όριο ταχύτητας θα είναι 200 χιλιόμετρα/ώρα.
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η αστυνομία έχει θέσει πολύ αυστηρά όρια ταχύτητας, τιμωρώντας όλους τους παραβάτες που κινούνται με τα αυτοκίνητά τους, supercars και μη, με ταχύτητες άνω των επιτρεπτών ορίων ταχύτητας.

Βίντεο: Έτρεχε με 305 χιλιόμετρα την ώρα, πήρε 15 τούμπες και γλίτωσε

Οδηγός γλύτωσε από θαύμα, στην προσπάθειά του να σπάσει ρεκόρ ταχύτητας που είχε κάνει ο ίδιος. Βγήκε σώος μέσα από τις λαμαρίνες (Vid)

Ο στόχος του Brian Gillespie ήταν να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ ταχύτητας σε έδαφος (land speed record) οδηγώντας ένα "2010 Honda Insight EX" και να τεστάρει την παθητική ασφάλεια του οχήματος.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Έτρεξε στην Κρήτη με 398χλμ/ώρα !!! (βίντεο)

diaforetiko.gr : car2 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Έτρεξε στην Κρήτη με 398χλμ/ώρα !!! (βίντεο)Σαν αστραπή περνά μπροστά από τα μάτια μας το αυτοκίνητο που κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά τους αγώνες…
Η φράση «δείτε το βίντεο» ίσως να μην είναι ακριβής γιατί στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να δείτε μέσα από το βίντεο, την Lamborghini. Και πως να την δείτε δηλαδή, όταν έχει αναπτύξει ταχύτητα 298χλμ/ώρα.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Μάθε τι σημαίνουν οι αριθμοί στην πιστωτική κάρτα!!

diaforetiko.gr : ti simainoun oi arithmoi stin pistwtiki karta 600x385 ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Μάθε τι σημαίνουν οι αριθμοί στην πιστωτική κάρτα!!Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς οι εταιρείες που εκδίδουν πιστωτικές κάρτες βρίσκουν τους αριθμούς που βάζουν πάνω στις κάρτες;
Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν συμφωνήσει σε μια ομάδα κανόνων. Ορίστε λοιπόν τι σημαίνουν οι αριθμοί…

Αυτό είναι το ψάρι που προστατεύει την καρδιά μας!

diaforetiko.gr : MediaAssets7 600x369 Αυτό είναι το ψάρι που προστατεύει την καρδιά μας!Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τρώγοντας τόνο δύο φορές την εβδομάδα, μειώνουμε τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο κατά ένα τρίτο. 
Συγκεκριμένα, τα Ω-3 λιπαρά οξέα, που βρίσκονται σε ψάρια, όπως ο φρέσκος τόνος και ο σολομός, προστατεύουν από την ανάπτυξη απότομων και δυνητικά θανατηφόρων αλλαγών στον καρδιακό ρυθμό, ενώ συνδέονται επίσης και με μείωση της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού ρυθμού.

ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!

ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!Από την βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική οι επιστήμονες λένε ότι κάτι έχουν ανακαλύψει. Αυτό που έχουν ανακαλύψει φαίνεται να είναι η Κιβωτός του Νώε βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ότι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα, μαζί με δύο από κάθε ζώο – όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!!