Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 527 LIKES..ΚΑΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!!!

 ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 527 LIKES..ΚΑΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!!!

Αρραβωνιάστηκαν Σπυροπούλου - Κοντομηνάς!!!

Την πιό ευχάριστη εξέλιξη είχε ο σφοδρός έρωτας των δύο νέων, αφού o 75χρονος επιχειρηματίας και καναλάρχης, έβαλε το μπριγιάν των αρραβώνων στην 26χρονη εκλεκτή της καρδιάς του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό.
Να ζήσουν λοιπόν, η ώρα η καλή, και καλούς απογόνους
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια γιατί από την πλευρά Κοντομηνά το διέψευσαν, το σίγουρο είναι ότι έχουν ερωτική σχέση.

Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία;


Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό;

Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες ΄που το λεμόνι προσφέρει  και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις .

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!

λεμόνι και-σόδα-ο συνδυασμός-που σώζει ζωές

Θα βοηθούσες ένα αγόρι που κρυώνει;

 Ο νορβηγικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός SOS Children's Villages διεξήγαγε ένα πείραμα, βάζοντας ένα μικρό αγόρι να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου φορώντας ελάχιστα ρούχα. Οι αντιδράσεις των περαστικών μπροστά στο θέαμα του μικρού που έδειχνε να παγώνει χωρίς όμως να ζητά βοήθεια, κινηματογραφήθηκαν σαν μέρος της καμπάνιας που προωθεί την έκκληση για βοήθεια και την παροχή ρούχων στα παιδιά πρόσφυγες από τη Συρία.  

O Ραϊκόνεν βασανίζει τη Ferrari LaFerrari στο Φιοράνο (vid)

O Ραϊκόνεν βασανίζει τη Ferrari LaFerrari στο Φιοράνο (vid) Ο Κίμι Ραϊκόνεν δοκιμάζει τη νέα Ferrari LaFerrari στην πίστα του Φιοράνο και τα βρίσκει μάλλον σκούρα, αν κρίνουμε από την πιρουέτα με το υβριδικό super car των 963 ίππων! 
Ακόμη και ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, όπως ο Κίμι Ραϊκόνεν, μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση, όταν δοκιμάζει στο όριο ένα super car. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οδηγεί ο Κίμι τη νέα Ferrari LaFerrari στην εργοστασιακή πίστα του Φιοράνο και κάποια στιγμή χάνει τον έλεγχό της. 

Πριν και Μετά: -22 αξιολάτρευτες φωτογραφίες κατοικιδίων που μεγάλωσαν

diaforetiko.gr : katoikidia prin kai meta 13 600x395 Πριν και Μετά:  22 αξιολάτρευτες φωτογραφίες κατοικιδίων που μεγάλωσανΟι άνθρωποι και τα κατοικίδια τους αναπτύσσουν έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό όταν μεγαλώνουν μαζί, και αυτές οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, διηγώντας ιστορίες ανεκτίμητης αξίας.

Προφητεία Βίκινγκς: Στις 22 Φεβρουαρίου 2014 θα γίνει το τέλος κόσμου!

Προφητεία Βίκινγκς: Στις 22 Φεβρουαρίου 2014 θα γίνει το τέλος κόσμου!Οι προφητείες των Βίκινγκς σύμφωνα με νορβηγικούς μύθους

Οι προφητείες των Μάγια για το τέλος του κόσμου (στις 21 Δεκεμβρίου 2012) δεν επιβεβαιώθηκαν, από τη στιγμή που εμείς γράφουμε αυτό το κείμενο κι εσείς μπορείτε και το διαβάζετε!

Επίσης, η ανθρωπότητα μπορεί να «γλίτωσε» και από το πρόβλημα του έτους 2000 (Y2K) για την 1η Ιανουαρίου του 2000, ωστόσο σύμφωνα με τη νορβηγική μυθολογία δεν έχουμε και πολύ χρόνο μπροστά μας ακόμη.

Δαχτυλίδια με μικροσκοπικές πόλεις

diaforetiko.gr : daxtylidia me mikroskopikes poleis 2 600x450 Δαχτυλίδια με μικροσκοπικές πόλειςΔείτε την εκπληκτική δουλειά του κοσμηματοποιού Sevan Bıçakçı.

Τα επίσημα σχέδια του νέου Audi TT

Στη Γενεύη θα κάνει ντεμπούτο το νέο Audi TT, ενώ διέρρευσαν τα επίσημα σχέδιά του, που αποκαλύπτουν ένα πιο δυναμικό και επιθετικό coupe, σε σχέση με την απερχόμενη γενιά.

Λίγο πριν τη Γενεύη, «διέρρευσαν» τα επίσημα σχέδια του νέου Audi TT, το οποίο πατά στην πιο πλατφόρμα MQB, ενώ υιοθετεί πιο δυναμικό και επιθετικό στιλ, σε σχέση με το παρελθόν.

Στη Γενεύη θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο της 3ης γενιάς του γερμανικού coupe, που αποκτά ένα πιο «αγριωπό» σχεδιασμό, με «κοφτερές» γραμμές και μια ολοκαίνουργια μάσκα μπροστά με περισσότερες γρίλιες εισαγωγής αέρα. Επίσης, το νέο μοτίβο περιλαμβάνει καινούργια επιμήκη φωτιστικά μπροστά με LED ημέρας, ένα design που είχαμε συναντήσει πρόσφατα και στο Allroad Shooting Brake Concept, το οποίο παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ. Από τα επίσημα σχέδια του νέου Audi TT, βλέπουμε επιπλέον πως στο πίσω μέρος οι γραμμές του coupe διατηρούνται λίγο πολύ ίδιες με την παρούσα γενιά.