Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας από την πλευρά του Λύκου

diaforetiko.gr : jbfqul77KGq5mm 600x450 Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας από την πλευρά του Λύκου Το δάσος ήταν το σπιτικό μου. Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι’ αυτό.
Προσπαθούσα να το διατηρώ τακτικό και καθαρό.

Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που κλασικά παράτησαν δυο εκδρομείς, άκουσα βήματα.

Οι πατάτες και η καρδιομεταβολική υγεία

diaforetiko.gr : 5b98e7007eb1ee5b85a8a4e536b51408 XL 600x348 Οι πατάτες και η καρδιομεταβολική υγείαΗ πατάτα είναι ένα βασικό τρόφιμο στη διατροφή των περισσότερων χωρών παγκοσμίως. Μπορεί να μαγειρευτεί πολύ εύκολα, με ποικίλους τρόπους και μας δίνει ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά. Παρ’ όλα αυτά έχει αντιμετωπιστεί πολλές φορές με καχυποψία από το καταναλωτικό κοινό, ως προς τα οφέλη της στον οργανισμό.

Ο Κολομπο δεν ανακαλυψε την Αμερική! Ανακαλύφθηκε χριστιανική εκκλησία 1000 ετών με Ελληνικές επιγραφές

 ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ! 

Είχαν φθάσει εκεί, 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο ! 

Οι Διάφορες σκέψεις για το μυστηριώδες ταξίδι τους… 


Νορβηγοί εμπειρογνώμονες; “Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!”

energy Πετρέλαιο και φυσικό αέριο για…100 χρόνια έχει η Ελλάδα!!! Αυτή την απίστευτη ρήση είπαν οι Νορβηγοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες! Οχι μόνο δε χρωστάμε συνέλληνες, αλλά αν φύγουμε απ το γιούρο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όταν πέσει και η πρώτη γεωτρυπανιά, η Ελλάδα θα είναι η …νέα Σαουδική Αραβία του 21ου Αιώνα!

energy

Βλέπει για πρώτη φορά στην ζωή του λέιζερ και προσπαθεί να το πιάσει με κουβά! Τραγικό (Βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν τα παιδιά γίνονται... τέραταΈνα παιδί από το Μπαγκλαντές δεν έχει δεί ποτε στην ζωή του λέιζερ.Κάποιοι του κάνουν πλάκα...με αποτέλεσμα να το κυνηγάει με ένα κουβά.Για γέλια και για κλάματα αν αναλογιστεί κανείς την φτώχεια αυτών των ανθρώπων.

✞ Γέροντας Παΐσιος : ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει!

 "Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία...
...Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν." (Βιβλίο "Λόγοι χάριτος και σοφίας", π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)

(Άλλο Απόσπασμα) 

Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες;

Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες; Γιατί, μπορεί το 365 να μη διαιρείται ακριβώς διά του 12, ωστόσο η αρχική σκέψη των αστρονόμων οι οποίοι δημιούργησαν το Ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν να υπάρχουν επτά μήνες με 30 ημέρες και πέντε με 31. Μόνο που όταν άρχισαν να δίνουν ονόματα στους μήνες το θέμα έγινε περίπλοκο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο Ιούλιος Καίσαρ επέστρεψε θριαμβευτής στη Ρώμη το 46 π.Χ., ανάμεσα στα θέματα τα οποία έπρεπε να ρυθμίσει ήταν και η μέτρηση του χρόνου. Ως τότε οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν ένα ημερολογιακό σύστημα που είχε μεν 12 μήνες, αλλά στο οποίο από καιρού εις καιρόν έπρεπε να προστίθενται ημέρες ή και μήνες έτσι ώστε αυτό να διατηρείται σε συμφωνία με τις εποχές. Την ευθύνη για την παρεμβολή των ημερών είχαν οι ιερείς.

Τι νέο ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη;;

stikoudi1Νέα πράγματα ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη…
Για τι πρόκειται; Όπως μας αποκάλυψε η ίδια μέσα από προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται για ένα νέο video clip. Δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για ποιο πρόκειται, αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε. Ήδη όμως με το τελευταίο της video clip “Μ’ ένα σου φιλί” κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το Βίντεο της Ντροπής: Απίστευτος ξυλοδαρμός οπαδού μέχρι τελικής πτώσης!

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ονδούρας ανάμεσα σε Ολίμπια και Μοτάγκουα.
Ένας οπαδός της πρώτης δέχθηκε πολύ ξύλo από φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και τραυματίστηκε. σοβαρά. Ο άτυχος φίλος της Ολίμπια μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο από το γήπεδο.

Όσα συμβαίνουν σε ένα βενζινάδικο! (βίντεο)


Σαν στο σπίτι τους.


Διάσωση αδέσποτων ζώων: 10 συμβουλές για αρχάριους και μη!

Περπατάτε στο δρόμο ή οδηγείτε το αυτοκίνητο και ξαφνικά βλέπετε ένα σκυλάκι ολομόναχο. Πουθενά ο ιδιοκτήτης και νιώθετε ότι πρέπει να το βοηθήσετε.

Σύνελθε από το hangover μετά από το τρελό ξενύχτι

Διασκέδαση, ναι! Αλλά πες όχι στο hangover της επόμενης μέρας.

Ο διάσημος από την τηλεόραση γιατρός Mehmet Oz, M.D., θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις χωρίς πονοκεφάλους, κακή διάθεση... και κυρίως... χωρίς τύψεις!

Απιστία: οι αιτίες που θα σε οδηγήσουν σε αυτή!

Αναρωτήθηκες γιατί σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι θα ήθελαν να είναι μονογαμικοί αλλά… δυσκολεύονται, εσύ κοιτάς και αλλού;
 Αναγνωρίζεις ότι η απιστία, η παράνομη ερωτική σχέση «ανάβει» τον κόκκινο συναγερμό: κάτι δεν πάει καλά στη σχέση.  Στη δουλειά σου, σε φλερτάρει ένας συνάδελφος και σκέφτεσαι πως ίσως μπορεί και να ενδώσεις για να ταράξεις τα νερά, να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, να νιώσεις κάτι έντονο και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Η Αρετή Καραμανιάν, ψυχολόγος-σύμβουλος Msc, εξηγεί το γιατί.

ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ: Πότε κάνουν καλό και πότε κακό; Plus: 4 tips για να τσακωθείς σωστά...

Δεν υπάρχει ζευγάρι που δεν τσακώνεται... Άλλες φορές για σοβαρό λόγο κι άλλες για το απόλυτο τίποτα... Εδώ που τα λέμε -και σύμφωνα με τους ειδικούς πάντα- το να μην καυγαδίζεις καθόλου και ποτέ με τον σύντροφό σου είναι ανησυχητικό! Το ίδιο ανησυχητικό όμως είναι κι όταν τείνουν να γίνουν ή έχουν γίνει ήδη καθημερινό φαινόμενο.