Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Την κρατούσαν απομονωμένη και την κακοποιούσαν για 8 χρόνια...



Την κρατούσαν για οκτώ χρόνια σε απάνθρωπες συνθήκες, κλειδωμένη και απομονωμένη. Την βασάνιζαν και την ανάγκαζαν να υποκύπτει στις αχόρταγες ορέξεις των φίλων της οικογενείας και οι γείτονες άκουγαν καθημερινά τα κλάματα και τις φωνές της, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι συνέβαινε.
Η Βοσνιακή Αστυνομία κατάφερε να ελευθερώσει τη νεαρή Γερμανίδα, που κρατούσε παράνομα και κακοποιούσε ένα ζευγάρι σε χωριό της βορειοανατολικής Βοσνίας. Το κορίτσι είναι σήμερα 19 ετών. Η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη, όπως και ο λόγος που βρέθηκε στην Βοσνία. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο είχε πάει στη χώρα με τη μητέρα της, η οποία έκανε λευκό γάμο με τον Μιλένκο Μαρινκόβιτς, τον άνδρα του ζευγαριού, ώστε εκείνος να λάβει άδεια παραμονής στη Γερμανία.
Η αστυνομία την ανακρίνει και ερευνά τον ρόλο της στην υπόθεση αυτή. Ο Κάζιμ Μάκαλιτς, ο γείτονας που ενημέρωσε την αστυνομία, δηλώνοντας πως είχε δει τον Μαρινκόβιτς να δένει την κοπέλα σε ένα κάρο και να την αναγκάζει να το τραβά την ώρα που εκείνος και οι φίλοι του επέβαιναν σε αυτό και την χτυπούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου