Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η Τζούλια εξομολογείται: " Ναι το έκανα για τα λεφτά"


Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη - σε ποιά άλλη - στη Τζούλια που ήδη πρωί-πρωί, φρόντισε να μας προετομάσει για την...εκ βαθέων εξομολόγηση που θα κάνει στην Κρουέλα και το "Αξίζει να το δεις" νωρίς το απόγευμα. Μας ενημέρωσαν οι πρωινοί τύποι του Star με το ρεπορτάζ από τα γυρίσματα της εκπομπής." Ήταν πολλά τα λεφτά" είπε η Τζούλια και καθάρισε. Παραδέχεται ότι το καυτό dvd γυρίστηκε και κυκλοφόρησε με τη συγκατάθεσή της... Ευτυχώς βρε κορίτσι μου, που...μας άνοιξες τα μάτια!!! Κι είμασταν με την απορία στο μάτι: -Το κατάλαβε, δε το κατάλαβε;

Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή, θα έχει ιδαίτερο ενδιαφέρον. Φαίνεται ότι το κορίτσι μας - η Τζούλια ντε - περίμενε την κατάλληλη στιγμή και τώρα αποφάσισε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και τη θέση της θα ξεκαθαρίσει (κατ' εντολή του δικηγόρου της) και θα γεμίσει κι άλλο -πόσο πιά;- το κουμπαρά της.

Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη λοιπόν - η οποία εμφανίζεται με πολύ μακρύ μαλλί - θα ρίξει νωχελικά τη κορμάρα της στον καναπέ και όλοι θα κρεμαστούμε από τα χειλάκια της - τα οποία είναι βαμμένα με το αγαπημένο της χρώμα... Ξέρει κιόλας τώρα το κορίτσι μας, έχει κάνει και τη σχετική πρόβα της, θα ρίξει και το ανάλογο δάκρυ τύπο "αμάρτησα για τα χιλιάδες ευρώ" το consept θα κινηθεί στο mood "μετά το dvd χρειάζεται την "αγκαλιά μας", γιατί το κοριτσάκι μας είχε "δύσκολα" παιδικά χρόνια και όλα αυτά τα "αποκαλυπτικά".

Ο μπαμπάς, της είπε όμως πώς ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...τι να κάνει κι αυτή η καημενούλα; Ακολούθησε την συμβουλή του!
Πηγη....   e-showbiz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου