Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Δίχρονη τρυπήθηκε από χρησιμοποιημένη σύριγγα στο πάρκο!

 
Σε δύο μήνες θα γνωρίζουν οι γονείς αν κόλλησε HIV από τη βελόνα


Δύο αγωνιώδεις μήνες περνά η Annabel Parkinson καθώς περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος της δίχρονης κόρης της Siann. Η μικρή τρυπήθηκε από μία χρησιμοποιημένη σύριγγα ενώ κυλιόταν στο γρασίδι και οι γονείς φοβούνται για το τι μπορεί να κόλλησε όταν η βελόνα καρφώθηκε στο μηρό της.
Η 25χρονη μητέρα της έτρεξε κοντά της μόλις άκουσε την κραυγή της και τη βρήκε να κλαίει κρατώντας στο χέρι τη σύριγγα ενώ το παντελόνι της είχε ματώσει.
Τρομοκρατημένη τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ένεση για Ηπατίτιδα Β και εξετάσεις αίματος. Τώρα θα πρέπει να περιμένει δύο μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα και να δει αν η κόρη της έχει κολλήσει HIV.
«Τη μία στιγμή έπαιζε χαρούμενη, την επόμενη τρέχαμε στο νοσοκομείο», λέει η μητέρα της μικρής από το Dorset της Βρετανίας.
«Θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εξετάσεις τον Ιούνιο και τον Ιούλιο για να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα και να δούμε με σιγουριά αν έχει κολλήσει HIV», προσθέτει. «Ο κίνδυνος είναι μικρός αλλά νιώθω σαν να κρέμεται ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο πάνω μας», καταλήγει.

http://ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου