Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο o Πρωθυπουργός


Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Πρωθυπουργός, μετά την επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη.


Όπως γνωστοποίησαν οι θεράποντες ιατροί του, ο Αντ. Σαμαράς έχει ανανήψει καλώς και θα παραμείνει για νοσηλεία στο Αττικό Νοσοκομείο και για έλεγχο της μετεγχειρητικής του πορείας.
Τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Η. Λαμπίρης, όσο και ο επικεφαλής της ομάδας, που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδωσιάδης, ανέφεραν ότι στόχος της επέμβασης ήταν η πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, κάτι που επετεύχθη και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα χρειαστεί να ακολουθηθεί θεραπεία.
Οι επιστήμονες έκριναν ως σοβαρή την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και είπαν ότι ο νέος Πρωθυπουργός έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, διότι υπήρχε κίνδυνος να αποκολληθεί ακόμη και η ωχρά.
Οι γιατροί θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν αύριο κατά πόσον ο Πρωθυπουργός θα μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς, τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.

Τις ευχές της για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του απέστειλε σήμερα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στον Πρωθυπουργό. «Εύχομαι περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του κ. Σαμαρά και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.
Με τον κ. Σαμαρά επικοινώνησε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πληροφορούμενος το πρόβλημα υγείας στα μάτια του. Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε περαστικά στον κ. Σαμαρά και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.
Αλλά και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε τηλεγράφημα στον Πρωθυπουργό:
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Άστους να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας. Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»
Βελτιούμενη η κατάσταση υγείας του Β. Ράπανου
Εν τω μεταξύ, νοσηλεύεται και σήμερα ο Βασίλης Ράπανος, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή μετά απο αδιαθεσία.
Η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιούμενη ενώ όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι ικανοποιητικά και ο κλινικο-εργαστηριακός έλεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, οπότε οι θεράποντες ιατροί του κ. Ράπανου θα γνωρίζουν περισσότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ράπανος θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.



zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου