Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Τράβηξε όπλο σε απευθείας μετάδοση

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε τηλεοπτικό στούντιο. Οι συνομιλητές έχασαν την ψυχραιμία τους και ένας από αυτούς τράβηξε όπλο. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (Vid)

Τι κι αν σοκαριστήκαμε από το πρόσφατο περιστατικό του καυγά της Λιάνας Κανέλλη με τον Ηλία Κασιδιάρη. Τι κι αν πιστεύαμε ότι η τηλεοπτική ''διαπραγμάτευση'' αποτελεί ελληνικό φαινόμενο, θα χάσετε πάσα ιδέα από όσα διαδραματίστηκαν σε εκπομπή ανάμεσα σε ένα Σύριο, ένα Ιορδανό και ένα... όπλο.
Όχι, δεν είναι ανέκδοτο. Αντίθετα αποτελεί την άσχημη πραγματικότητα της εκτροπής δύο δημόσιων προσώπων, όταν η συζήτησή τους δεν πηγαίνει καλά και δε συγκρατούνται με τίποτα.
Η τροπή του διαλόγου φαινόταν από νωρίς, όταν ο παρουσιαστής προσπαθεί με τα χέρια του να χωρίσει τους συνομιλητές, που χάνουν την ψυχραιμία τους ανά... δευτερόλεπτο. Φαίνεται να μη συμφωνούν και τα πνεύματα οξύνονται, με το συντονιστή της ''συζήτησης'' να αδυνατεί να ηρεμήσει τους καλεσμένους του.
Φωνές και ένταση συνθέτουν το τρομοκρατικό σκηνικό όταν την εμφάνισή του κάνει το ''διαπραγματευτικό'' όπλο του ενός και τότε όλοι καταλαβαίνουν πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο αθώα όσο φαίνονταν.
Ο καλεσμένος φαίνεται να μην αστειεύεται και είναι έτοιμος να λύσει τις διαφορές του με τη χρήση όπλου και δη μπροστά στην κάμερα και στα έκπληκτα μάτια όσων παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΕΔΩ

Να σημειωθεί ότι πριν τη χρήση όπλου, το παπούτσι του καλεσμένου είχε εκτοξευθεί στο συνομιλητή του, χωρίς να τον κάνει να συμφωνήσει. Ίσως για αυτό σκέφτηκε να πάρει δραστικότερα μέτρα, τον ανάγκασε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου