Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Βλάχος: Να φοβούνται και όχι να λυπούνται την ΑΕΚ

Βλάχος: Να φοβούνται και όχι να λυπούνται την ΑΕΚΣτόχος της «Ένωσης» να ξανακερδίσει την αξιοπρέπεια της


Την πίστη πως -ανεξάρτητα από τα τεράστια προβλήματα- η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει τον σεβασμό επανέλαβε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης για τη νέα χρονιά, ο Έλληνας τεχνικός έθεσε ως πρώτο στόχο να ξανακερδίσει η «Ένωση» τη χαμένη αξιοπρέπειά της.

«Όλοι μαζί πρέπει να ξανακάνουμε την ΑΕΚ να τη φοβούνται και όχι να την λυπούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ είναι να ξανακερδίσει το χαμένο σεβασμό και την αξιοπρέπεια της», ανέφερε αρχικά ο Βλάχος στα Σπάτα. Και εξήγησε: «Όλοι μαζί πρέπει να ξανακάνουμε την ομάδα να τη φοβούνται και όχι να την λυπούνται. Δεν μπορώ να φανταστώ να λένε γύρω μου άσχημα λόγια για την ΑΕΚ. Πάση θυσία πρέπει να κάνουμε την ΑΕΚ να είναι φόβητρο».

Παρά τα τεράστια προβλήματα, λοιπόν, τόνισε πως όλοι πρέπει να βάλουν από πάνω την ομάδα: «Εξήγησα στα παιδιά ότι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα οικονομικά προβλήματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη και πρέπει να ξαναγίνει. Δεν γίνεται να τερματίζει στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς από τον πρώτο. Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη ούτε τον Βλάχο ούτε κανέναν», τόνισε.

Όταν ερωτήθηκε, δε, για τους παίκτες που θα πάρει η ΑΕΚ, αλλά κι εκείνους που παραχωρεί, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ τραγικό να σου κάνει πρόταση η ΑΕΚ και να λες όχι. Ξέρετε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε τον Κλωναρίδη, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα μπορούσε να μας φέρει περισσότερα χρήματα. Στην ομάδα, όμως, έχουμε νεαρούς παίκτες τους οποίους πιστεύω πολύ και τους υπολογίζω. Δεν είναι ωραίο να πουλάς παίκτες και ο πρώτος που αντιμετωπίζει πρόβλημα απ’ αυτό είμαι εγώ. Όμως η μεταγραφή αυτή του Κλωναρίδη ίσως και να σώζει προσωρινά την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας».

Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «όποιοι μείνουν στην ΑΕΚ θα έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση. Όποιοι δεν θέλουν, μπορούν να φύγουν», απάντησε για την ενσωμάτωση των νεαρών παικτών: «Επέλεξα έξι παιδιά τα οποία ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Έχουμε ξεκαθαρίσει πως ο σύλλογος δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές και γι’ αυτό έχουμε καταφύγει στις λύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου