Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ομολόγησε Ο 21χρονος Για Την Κακοποίηση Της 15χρονης Στην Πάρο (Video)

Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σύρου ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον, μετά την ταυτοποίηση των δειγμάτων DNA του νεαρού με εκείνα που βρέθηκαν στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης Μυρτώς.


Ο 21χρονος ταξιδεύει το απόγευμα του Σαββάτου για τη Σύρο, όπου αναμένεται το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Κυριακής να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού.

Επιπλέον σύμφωνα και με την αστυνομία ο 21χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του: “η κοπέλα άκουγε μουσική στα βράχια από το κινητό της. Την πλησίασα με σκοπό να της κλέψω το κινητό. Άρχισε να φωνάζει και την έπιασα από τα μαλλιά για να την κάνω να σταματήσει. Δεν σταμάτησε και χτύπησα το κεφάλι της στα βράχια”. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Αρχικά ο 21χρονος Πακιστανός παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς “σκληρός και αμετανόητος” χωρίς να έχει την διάθεση να ζητήσει συγνώμη για την αποτρόπαια πράξη του.

Μετά την ομολογία του, υπέδειξε σημείο στο οποίο είχε πετάξει το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης για τον εντοπισμό του οποίου γίνονται έρευνες.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χ.Μανούρας κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ. και ερωτώμενος σχετικά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Η σύλληψη του 21χρονου κτήνους, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Χαλκηδόνα, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου.

Πρόκειται για έναν 21χρονο αλλοδαπό και συγκεκριμένα υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος πέντε ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου έφυγε βιαστικά από το νησί.

Ο νεαρός Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο αλλά και σε μονοκατοικίες στην περιοχή της Χρυσής Ακτής. Πέντε ημέρες μετά την άγρια κακοποίηση του 15χρονου παιδιού, ο ίδιος ζήτησε από τον εργοδότη του να του πληρώσει τα δεδουλευμένα και να του επιτρέψει να αποχωρήσει από το νησί για μερικές ημέρες επικαλούμενος ασθένεια συγγενικού του προσώπου στην Αθήνα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στις διωκτικές αρχές, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης κοπέλας ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέφευγε να κυκλοφορεί στο νησί, όπως επίσης και τις πολλές συναναστροφές με άλλα άτομα.

Βασική πληροφορία που οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του ήταν η κατάθεση της μητέρας της 15χρονης, η οποία ανέφερε ότι παρατήρησε ένα «περίεργο» άτομο με χειμωνιάτικα ρούχα να περιφέρεται στην ακτή. Τον ίδιο άνθρωπο είχαν δει και άλλοι κάτοικοι της περιοχής να κάνει βόλτες στη Χρυσή Ακτή φορώντας παντελόνι και μακρυμάνικα ρούχα, ενώ στο νησί επικρατούσε καύσωνας. Το γεγονός αυτό τους είχε κάνει εντύπωση και έπειτα από το τραγικό περιστατικό πολλοί από αυτούς έσπευσαν να δώσουν την πληροφορία στην Αστυνομία σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις έρευνες. Ωστόσο, οι Αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν εάν πρόκειται για τον 21χρονο αλλοδαπό.

ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου