Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

«Καυτή έδρα η Τούμπα»

Την προσοχή των συμπατριωτών του εφίστησε ο Ρομάν Βάλνερ για το πρώτο παιχνίδι της Ραπίντ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως η Τούμπα είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

Ο γνωστός μας από την παρουσία του στονΑπόλλωνα Καλαμαριάς, Αυστριακός μέσος και που... εξαιτίας του η ΑΕΚ είχε χάσει ένα πρωτάθλημα πριν από μερικά χρόνια από τονΟλυμπιακό, γνωρίζει πολύ καλά το τι εστί Ραπίντ Βιέννης, στην οποία και αγωνίστηκε την πενταετία 199-2004. Παράλληλα βέβαια την αντιμετώπισε και πέρυσι όπου έπαιξε με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ, κατακτώντας την αυστριακήΜπουντεσλίγκα. Στις δηλώσεις τους για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν δίστασε να χρίσει φαβορί τους Θεσσαλονικείς.
«Θα είναι πολύ δύσκολα ματς για τη Ραπίντ. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά στα «Σπορ του Βορρά».
«Πέρυσι δε βγήκε πρώτος στον όμιλό του στο Γιουροπα Λιγκ και προκρίθηκε στους 32», ήταν η ερώτησή του στην συνέχεια, για να προσθέσει: «Το πρώτο ματς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να ξέρουν οι συμπατριώτες μου ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, θα πρέπει όμως και ο ΠΑΟΚ να ξέρει ότι και η Ραπίντ έχει καυτή έδρα...».
Όσο για το ποιον θεωρεί φαβορί: «Εχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος αυτή τη στιγμή από την Ραπίντ ως ομάδα. Ήταν άλλωστε και στους ισχυρούς της κλήρωσης και αυτό δείχνει αρκετά πράγματα. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της Ραπίντ είναι ο αρχηγός της ο Χόφμαν, με τον οποίο είχα παίξει και συμπαίκτης για δύο χρόνια, αλλά και ο καινούργιος επιθετικός που απέκτησε, ο Μποντ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Ραπίντ είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει από την πλευρά της...».
gazeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου