Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για Καστοριά!

Την «πρώτη» επίσημη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε την Τρίτη (14/08) η ομάδα της Καστοριάς, η οποία ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες το νέο της... Γολγοθά.


Οι «γουναράδες» έχουν βάλει στο συρτάρι την κάκιστη περυσινή παρουσία και την κατρακύλα στα τοπικά Πρωταθλήματα του νομού και ετοιμάζονται πυρετωδώς να επιστρέψουν άμεσα στα
επαγγελματικά «σαλόνια». Άλλωστε ο σύλλογος ανήκει μόνο εκεί και αυτός είναι ο στόχος που έχουν βάλει άπαντες στην ομάδα.
Παρουσία έτσι, λοιπόν, 17 ποδοσφαιριστών, σύσσωμης της διοίκησης, και του προπονητή, Πασχάλη Δημητρίου με τους συνεργάτες του έγινε και η... πρώτη προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν αρκετά ευδιάθετοι και έτοιμοι να σηκώσουν τη βαριά φανέλα της Καστοριάς.
Πριν βγουν ωστόσο από τα αποδυτήρια, ο Πρόεδρος, Λευτέρης Υφαντίδης μίλησε σε παλιούς και νέους παίκτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Να έχετε όλοι την υγεία σας, το οποίο είναι το παν στις μέρες μας. Αναλάβαμε αυτό το βαρύ φορτίο και είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε. Τα λόγια είναι περιττά, τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι για να ορθοποδήσει η Καστοριά».
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι μεγαλύτεροι παίκτες, οι οποίοι από τη μεριά τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, έχοντας την ευθύνη να διαπαιδαγωγήσουν τους μικρότερους, οι οποίοι μπήκαν φέτος στην «ερυθροκίτρινη» παρέα.
Από εκεί και πέρα, στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, ο οποίος τόνισε: «Εγώ θέλω να έχετε όλοι μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, η ομάδα δέχεται πόλεμο, πρέπει όμως να κλείσετε τα αυτιά σας και να μην δίνετε σημασία στις "Κασσάνδρες". Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί».
Από τη μεριά του ο έμπειρος προπονητής, Πασχάλης Δημητρίου ανέφερε τα εξής γα τη νέα χρονιά: «Και εγώ να ευχηθώ με τη σειρά μου, υγεία σε όλους σας. Ξέρεται ότι η Καστοριά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά όλοι μας για να την αναγεννήσουμε μέσα από τις στάχτες της. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς αυτή η κατηγορία είναι μια δοκιμασία, που πρέπει να βγούμε νικητές. Εγώ αυτό που θέλω από εσάς είναι δουλειά. Όλοι είμαστε εδώ (διοίκηση και προπονητικό τιμ) για ένα και μόνο σκοπό. Να αναγεννηθεί ξανά το μεγαλείο της Καστοριάς».
Τριπλή ανανέωση για τους «γουναράδες»
Ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" ανακοινώνει ότι θα παραμείνουν στην ομάδα της Καστοριάς οι Διονύσης Λίτσκας (34 ετών, μέσος) Κώστας Λίτσκας (20 ετών μέσος) και Αντώνης Πετρόπουλος (25 ετών μέσος). Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δ. Λίτσκας είχε πέρυσι 23 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, ο Κ. Λίτσκας είχε 11 συμμετοχές και 1 τέρμα, ενώ ο Αν. Πετρόπουλος 18 συμμετοχές και 1 τέρμα. Οι τρεις προαναφερθέν παίκτες, που ανανέωσαν με τους "γουναράδες" είναι χαρούμενοι που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ιστορικό σωματείο.
Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες
Ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές για τις Ακαδημίες του συλλόγου ξεκινούν στις 15 Αυγούστου. Πληροφορίες στον τηλ, του προπονητή, Βασίλη Αναγνωστόπουλου: 6955090901.
oladeka.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου