Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η πιο… cool γάτα εντυπωσιάζει το διαδίκτυο!

perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!Ονομάζεται Αφροδίτη (σ.σ. Venus) και γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα, και πιο συγκεκριμένα σε μια φάρμα γαλακτοκομικών. Αμέσως έγινε η «σταρ» της περιοχής και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο.



perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!
Η απίστευτη διχρωμία που έχει στο πρόσωπό της είναι αυτή που την κάνει χωρίς αμφιβολία την «πιο cool γάτα που έγινε ποτέ»! Άλλωστε αυτός είναι και ο χαρακτηρισμός που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της στη σελίδα που έφτιαξε για τη γάτα στο Facebook, προκειμένου να κάνει γνωστή την… ιδιομορφία της στο ευρύ κοινό (https://www.facebook.com/VenusTheAmazingChimeraCat).
perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!
Η Αφροδίτη γεννήθηκε έχοντας στο κεφάλι της δύο χρώματα, τόσο στο τρίχωμα όσο και στα μάτια: μαύρο-πράσινο και καφέ-γαλάζιο. Η εικόνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και το συμπαθές κατοικίδιο ήδη έχει γίνει μια πραγματική «σταρ» του Διαδικτύου, με 200.000 likes, 40.000 shares και πάνω από 11.000 σχόλια χρηστών.
perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!
Πολλοί ήταν βέβαια αυτοί που εξαρχής αμφισβήτησαν τη «γνησιότητα» των φωτογραφιών, λέγοντας ότι πρόκειται για επεξεργασμένες εικόνες με Photoshop, προκαλώντας την αντίδραση του ιδιοκτήτη.
perierga.gr - Η πιο... cool γάτα που έγινε ποτέ!
Έτσι, για τους… άπιστους αλλά και για να κλείσει τα… κακά στόματα, ο ιδιοκτήτης παρουσιάζει στη σελίδα της Αφροδίτης ένα μικρό βιντεάκι, όπου φαίνεται ότι η γάτα είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου