Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο Jean Claude Van Damme παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Kylie Minogue!

Ο Jean Claude Van Damme παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Kylie Minogue!Σοκαρίστηκα μπορώ να πω! Δε νομίζω να κοιμηθώ το βράδυ! Όχι αλήθεια τώρα, σας έρχεται στο μυαλό η εικόνα αυτών των δύο μαζί; 


Σε συνέντευξή του, ο γνωστός... τούμπανος ηθοποιός Jean Claude Van Damme στο αγγλικό The Guardian, δήλωσε για το θέμα τα ακόλουθα: «Θα σας πω το εξής, πρέπει να ρωτήσετε εκείνη. Έχει καλύθτερη μνήμη. Είμαι 51 χρονών και ξέρετε πόσες φορές μου έδωσαν μπουνιές στο πρόσωπο στους «Αναλώσιμους»; Όχι όχι όχι. Και σας πούμε ότι συνέβη, ε και λοιπόν; Ποιος θέλει να ξέρει;».
Εδώ ακόμη κάνει τον δύσκολο στο δημοσιογράφο και δεν παραδέχεται κάτι. Παρακάτω όμως, λυγίζει, πιστεύω κάτω από τρομερά βασανιστήρια (ήδη το χε μισοπεί, αλλά τέλος πάντων) και ομολογεί τη σχέση του με την Kylie Minogue πριν 18 χρόνια.
«Κάποιες φορές αφήνεις τα πράγματα να προχωρήσουν... Δεν ξέρω, ίσως. Ναι. Εντάξει. Ναι ναι ναι. Συνέβη. Ήταν στην Ταϊλάνδη, είχαμε μια σχέση». Το πε ο χρυσόστομος. Να προσθέσουμε ότι μιλάει για το 1994 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Street Fighter». 
arthensbar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου