Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο δρόμος για το… Γουέμπλεϊ (Live)

2013 champions league final wembley stadium londonΌλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μονακό, όπου θα γίνει η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και σήμερα οι 32 ομάδες που μετέχουν θα μάθουν τους αντιπάλους τους, στο δρόμο για τον τελικό του Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου του 2013.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η Τσέλσι, η οποία κατέκτησε την περσινή σεζόν το Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ακόμη τρεις αγγλικές ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για το… βαρύτιμο τρόπαιο. Αυτές είναι η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι που φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θα δώσει τεράστια βαρύτητα στο θεσμό, η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και η Άρσεναλ. Όλες οι αγγλικές ομάδες με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, με τους «πολίτες» να βρίσκονται στο δεύτερο.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Σίτι, μια ομάδα από το τρίτο και άλλη μια από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Η ομάδα του Μαντσίνι θα κληρωθεί με μια ομάδα από το πρώτο (και εδώ εξαιρούνται οι αγγλικές), μια από το τρίτο και άλλη μία από το τέταρτο γκρουπ.

Το www.thisisengland.gr θα σας μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κατά τη διάρκεια μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας σχόλια!

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

        group2

group3        group4
Nikos Panagiotou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου