Ο Βρετανός ζαχαροπλάστης Andy Simpson δημιούργησε μια πρωτότυπη λιχουδιά που βασίζεται στα θρεπτικά συστατικά των λαχανικών και στη διατροφική αξία της σοκολάτας, η οποία γίνεται ανάρπαστη στο ζαχαροπλαστείο «Elsecar Heritage Centre» που διατηρεί κοντά στο Μπάρνσλεϊ στο Γιόρκ.
Ο λόγος για τα σοκολατένια… λαχανάκια Βρυξελλών, «ένα λαχταριστό έδεσμα για τους υπέρμαχους της χορτοφαγίας, τα παιδιά που δεν τρώνε λαχανικά αλλά και όσους ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή και δεν θέλουν να στερούνται τη σοκολάτα», λέει ο υπερήφανος ζαχαροπλάστης για τη δημιουργία του.
Η συνταγή είναι απλή και επιτυχημένη: Τα λαχανάκια Βρυξελλών επικαλύπτονται με την καλύτερη βελγική σοκολάτα και είναι έτοιμα προς κατανάλωση μόλις για 25 λεπτά το τεμάχιο. Όσο για τη γεύση;
«Θα την αγαπήσετε ή θα τη μισήσετε αμέσως! Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα περισσότερα λαχανικά, άλλωστε. Γιατί με τη σοκολάτα δεν τίθεται θέμα! Πάντως στον ουρανίσκο παραμένει μια πικρή γεύση τόσο από το λαχανάκι όσο και από τη μαύρη σοκολάτα…», επεξηγεί ο Andy.
perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου