Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς θα κατακτήσεις τον ιδανικό άντρα!

Λένε πως η ζωή δίχως έρωτα και αγάπη δεν έχει νόημα. Και είναι αλήθεια πως όταν αγαπάμε και αγαπιόμαστε, τα πάντα μοιάζουν ρόδινα. Όμως, πώς θα φτάσεις να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και φυσικά πως θα...

τον κρατήσεις στο πλευρό σου; Βρήκαμε τα απαραίτητα “σύνεργα” για να βρεις την αδερφή – ψυχή σου και να την κατακτήσεις φυσικά!

Εσείς, πώς θα τον πάρετε;

Πολλές φορές και ενώ προσπαθείς να περιγράψεις τον τύπο άντρα που θέλεις, αρχίζεις με όσα χαρακτηριστικά δεν θα ήθελες να έχει. Δεν τον θέλω κοντό, δεν τον θέλω εγωιστή, δεν, δεν… Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο άντρας που ονειρεύεσαι να γνωρίσεις; Σκέψου απλά πως όταν ζητάς έναν καφέ, τον θέλεις γλυκό ή μέτριο ή σκέτο. Δεν λες ”θέλω έναν καφέ όχι γλυκό, όχι μέτριο”. Σκέψου θετικά και σίγουρα η ζωή θα σε ανταμείψει.

Φτιάξε μια λίστα:

Πες πως ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές και κάνεις την καθιερωμένη διαδικασία: ετοιμάζεις μια λίστα με όλα εκείνα τα απαραίτητα που θα πάρεις μαζί σου στο ταξίδι. Το ίδιο θα κάνεις και για την προσωπική σου ζωή. Γράψε σε ένα χαρτί όλα εκείνα τα γνωρίσματα που θα ήθελες να έχει ο ιδανικός άντρας και που θα ταιριάζουν με εσένα. Έξυπνος; Γοητευτικός; Αστείος; Κάθε φορά που θα σου έρχεται στο μυαλό ένα καινούργιο χαρακτηριστικό, θα το προσθέτεις. Εννοείται πως όσο πιο λεπτομερής είναι η λίστα, τόσο το καλύτερο για εσένα. Γιατί έχουμε ακούσει πολλά παραδείγματα γυναικών που βρήκαν κάποιο όμορφο, αστείο αγόρι αλλά ξέχασαν να ρωτήσουν αν είναι διαθέσιμος, ελεύθερος ή ετεροφυλόφιλος.

Εσύ με εσένα: η καλύτερη σχέση της ζωής σου

Ένα από τα παράδοξα αυτής της ζωής είναι το εξής γεγονός: φαίνεται πως ο καλύτερος τρόπος για να γίνεις απίστευτα ελκυστική και να διατηρήσεις μια φανταστική σχέση, είναι το να μην χρειάζεσαι τη σχέση. Οι περισσότερες από εμάς είτε ψάχνουμε απελπισμένα για έναν άντρα που θα καλύψει τα συναισθηματικά μας κενά, είτε κολλάμε σαν βδέλλες πάνω από κάποιο αρσενικό ξεχνώντας τα δικά μας ενδιαφέροντα και τη ζωή που είχαμε ως εργένισσες. Οπότε, αν δεν αγαπάς τη ζωή σου, μην ξεκινήσεις να αγάς κάποιον άλλο.

Φτιάξε ατμόσφαιρα:

Αισθάνεσαι υπέροχα κάθε φορά που μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρά σου (ή και στο σπίτι σου) και δεν βλέπεις την ώρα να φιλοξενήσεις ακόμα έναν ερωτικό παρτενέρ εκεί; Αν όχι, είναι καλό να γνωρίζεις πως η σωστή ατμόσφαιρα θα ξυπνήσει την ερωτική σου διάθεση και φυσικά και εκείνη του συντρόφου σου. Αρχικά, ξεφορτώσου όλα τα ενθύμια προηγούμενων σχέσεων (φωτογραφίες, αρκουδάκια, αφιερώσεις). Έπειτα, διακόσμησε το χώρο όσο πιο σέξυ μπορείς. Τέλος, είσαι έτοιμη για να καλέσεις το επόμενο θήραμά σου.

Γίνε η κυρία Τέλεια:

Πριν να έρθει ο κύριος Τέλειος στη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις μεταμορφωθεί σε ιδανική γυναίκα για εκείνον. Φρόντισε το χαρακτήρα, το σώμα και την εμφάνισή σου, έτσι ώστε το ιδανικό ταίρι να καταλάβει πως του ταιριάζεις. Φυσικά, θα πρέπει να είσαι ανοιχτή στις γνωριμίες για να μην τον χάσεις μέσα από τα χέρια σου.

Κάνε την φαντασία, πραγματικότητα:

Ωραία! Ξέρεις ακριβώς το είδος της σχέσης και της ζωής που θέλεις να κάνεις με τον άντρα των ονείρων σου. Όμως, είναι αξιοθαύμαστο το πόσο ασχολείσαι με την μυθοπλασία, ξεχνώντας τα βασικά: δηλαδή πού θα γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου; Δεν αρκεί μόνο η φαντασία ή μια γνωριμία στο διαδίκτυο. Η επαφή από κοντά θα σας δέσει. Γι’ αυτό δεν πρέπει να μένεις κλεισμένη στο σπίτι ή στην δουλειά. Βρες χρόνο και χώρο στη ζωή σου, για να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο και ίσως τον ιδανικό άντρα.

Μην περιμένεις θαύματα εξ’ αρχής:

Μην περιμένεις να γνωρίσεις τον κύριο Τέλειο, με την πρώτη γνωριμία που θα κάνεις. Και μην επιμένεις να βγαίνεις με έναν άντρα που δεν είναι ιδανικός ελπίζοντας πως θα τον αλλάξεις. Όσο περισσότερο κόσμο γνωρίζεις, τόσο πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις τον ιδανικό πολύ γρηγορότερα.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου