Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

LEFA HAIR IDEAS Moroccanoil®

Moroccanoil® 
Βρειτε μας εδω

Η πολυτελής μάρκα Moroccanoil είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στην αγορά των επαγγελματικών, εμπλουτισμένων με αργανέλαιο, προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Η Moroccanoil® θέτει νέα πρότυπα και ως εκ τούτου έχει την μεγαλύτερη επιτυχία στα ιστορικά της βιομηχανίας ομορφιάς εδώ και μια δεκαετία.

Το αργανέλαιο είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά. Περιέχει Ωμέγα-6 και βιταμίνη Α που βοηθούν την ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Βιταμίνη Ε και φαινόλες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Η Moroccanoil® προσφέρει, με υψηλό ποσοστό αργανέλαιου, μια επαναστατική , αποκλειστική σειρά styling διαμόρφωσης, φινιρίσματος και επανόρθωσης των μαλλιών.

Η Παραγωγή του αργανέλαιου είναι δυνατή μόνο στο νότιο τμήμα του Μαρόκου και είναι πολύ ακριβό διότι είναι σχετικά μικρή η ποσότητα που παράγεται και υπάρχει δυσκολία στη συγκομιδή και επεξεργασία του. H Moroccanoil® στηρίζει πρόγραμμα fair trade με το οποίο παρέχεται κοινωνικό – οικονομική υποστήριξη σε χιλιάδες οικογένειες στην περιοχή Souss Massa του Μαρόκου. Με το πρόγραμμα αυτό βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας για τις γυναίκες της υπαίθρου, υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και σύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες που κάνουν ευκολότερη τη συγκομιδή συντελώντας στη σωστή διαχείριση του δάσους των δένδρων Argan.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου