Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αν έχεις ωραία μάνα… (video)

Η ομορφιά μίας μητέρας, ήταν αρκετή για να δώσει χαρά στην κόρη της και να τραβήξει όλα (και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα) τα βλέμματα σε αγώνα του Baseball.


Το όνειρο κάθε οπαδού του Baseball είναι να φτάσει η μπάλα στις κερκίδες και να καταφέρει να την πιάσει! Η συγκεκριμένη επιθυμία… γεννιέται από τις πολύ μικρές ηλικίες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το παρακάτω βίντεο. Ένα μικρό κορίτσι ήταν έτοιμο να πάρει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της, ωστόσο ένας κύριος περίπου 40 χρονών της πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Η αλήθεια είναι πως το κοριτσάκι αντέδρασε πολύ… κακομαθημένα, καθώς γκρίνιαζε επί αρκετή ώρα. Κάπου εκεί, η μητέρα της, που χαρακτηρίζεται ήδη από τους Αμερικάνους το Milf της χρονιάς, ανέλαβε δράση. Με το πλούσιο μπούστο της και την τσαχπινιά της, έπεισε τους παίκτες να της χαρίσουν μία μπάλα για να δώσει στην κόρη της.

Ωστόσο, η ομορφιά της δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα, δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από την κόρη της, προσποιούμενος ότι τον… άγγιξε η ιστορία της μικρής και όχι η τελειότητα της μάνας!

to-potistiri.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου