Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τρικ του μακιγιάζ για να δείχνεις πιο νέα!!!

Ελαφρύ Φον ντε τεν
Το φον ντε τεν που έχει ανοιχτότερη απόχρωση από εκείνη της επιδερμίδας τονίζουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ακόμα κι αν το δέρμα έχει πολύ ανοιχτό τόνο όσο μεγαλώνουμε πρέπει να επιλέγουμε πιο ζεστές αποχρώσεις 1-2 τόνους πιο σκούρες και ιδανικά με ανακλαστές φωτός στη σύνθεση του . 




Μολύβι ματιών στις άκρες των βλεφαρίδων
Το περίγραμμα στα μάτια μπορεί να κάνει τα μάτια να δείχνουν μικρότερα και να τονίζει τους μαύρους κύκλους. Ο σωστός τρόπος είναι να κάνουμε περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο με γραμμή που θα λεπταίνει όσο πλησιάζουμε στην εξωτερική γωνία, σημείο που μαρτυρά την ηλικία.

Βασικές αποχρώσεις κραγιόν
Τα φωτεινά χρώματα, οι σκούρες αποχρώσεις και οτιδήποτε μετταλικό ή ιριδίζον είναι απαγορευτικά για τα λεπτά χείλη. Επιλέγουμε φυσικές και ροζ αποχρώσεις τις οποίες υποστηρίζουμε με απαλό λιπ γκλος που δείχνη τα χείλη πιο πλούσια.


Μάσκαρα στις μικρότερες βλεφαρίδες
Απλώνουμε την πιο μαύρη μάσκαρα που μπορούμε να βρούμε στα μάτια αφού με αυτόν τον τρόπο το λευκό του ματιού θα φαίνεται πιο έντονο και καθαρό. Επιμένουμε στις μικρές της εξωτερικής γωνίας και αποφεύγουμε εκείνες του κάτω βλεφάρου. Οσο μεγαλώνουμε οι βλεφαρίδες γίνονται πιο αδύναμες και άχρωμες με αποτέλεσμα η εφαρμογή της λάθος μάσκαρα να δημιουργήσει τα αντίθετα αποτελέσματα. Δεν ξεχνάμε τις καμπύλες αφού είναι ο πιο έυκολος τρόπος για να κάνουμε τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και κατά συνέπεια νεότερα.


Κονσίλερ στους μαύρους κύκλους
Το δέρμα στην περιοχή των ματιών γίνεται πιο λεπτό όσο περνούν τα χρόνια. Το κρατάμε φωτεινό και απλώνουμε το κονσίλερ με το ειδικό πινέλο αφού έχει την ιδιότητα να εφαρμόζει το χρώμα ομοιόμορφα. Προσοχή: εφαρμόζουμε το κονσίλερ μόνο στους μαύρους κύκλους και όχι σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. 
-->

 
Ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών
Απλώνουμε το ρουζ στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών όχι πολύ κοντά στη μύτη και με πινέλο σε μέγεθος τέτοιο ώστε να καλύπτει όλη την πειροχή. Αποφεύγουμε τις δραματικές αποχρώσεις και χρώματα όπως της κανέλας αφού θα τα τονίσει υπερβολικά αν είμαστε αδύνατες και τραγικά αν δεν είμαστε. Οι γήινοι και ροζ τόνοι κολακεύουν σχεδόν κάθε τύπο επιδερμίδα και υγιή όψη. 

 
Ιριδίζουσες σκιές
Ελάχιστη ποσότητα ιριδίζουσας σκιάς κολακεύει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν χαριτωμένα. Στην εξωτερική γωνία όμως τονίζει κάθε λεπτή γραμμή. Την εφαρμόζουμε στην εσωτερική γωνία, στο κέντρο των βλεφάρων και κάτω από τα φρύδια..

http://www.marieclaire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου