Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Gossip Recap: Τα σεξουαλικά σκάνδαλα και η Lady Gaga στη μηχανή του κιμά

Μόνο "καυτή" θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την εβδομάδα που πέρασε στη διεθνή showbiz αφού τα σεξουαλικά σκάνδαλα έδιναν και έπαιρναν. Πέρα από το spicy κομμάτι, ο Goerge Michael ακύρωσε τις συναυλίες του στην Αυστραλία ενώ η Lady Gaga βούτηξε, όχι σε πισίνα, αλλά σε μηχανή του κιμά.

Σταματημό δεν έχουν τα... γυμνά σκάνδαλα στο παλάτι του Buckingham. Αυτή τη φορά ένας blogger δήλωσε πως έχει στην κατοχή του 270 φωτογραφίες και dvd με τον πρίγκιπα William γυμνό στις πρόσφατες διακοπές του με την Kate Middleton.
Τα σεξουαλικά σκάνδαλα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά διέρρευσεροζ βίντεο με τον Hulk Hogan και παρτενέρ την Heather Clem, πρώην γυναίκα του καλύτερου φίλου του, DJ Bubba the Love Sponge.
Μιλώντας για σκάνδαλα, δες μερικά από τα πιο γνωστά στα οποία ενεπλάκησαν και paparazzi.
 
Γυμνός επίσης εθεάθη ο David Beckham σε δρόμους του Beverly Hills. Όχι. Δεν κρύβεται κάτι πονηρό από πίσω καθώς φωτογραφιζόταν για τη νέα καμπάνια εσωρούχων της εταιρίας H&M.
 
Διάβασε αναλυτικά τα ονόματα 13 επώνυμων που δεν έχουν και τόσο σχέση με το... καλλιτεχνικό τους.
O... βάμπιρος Robert Pattinson αναδείχτηκε ως ο πιο sexy άνδρας της υφηλίου. Λίγο η λευκή πούδρα, λίγο το μπλαζέ ύφος και το σκάνδαλο όπου βρέθηκε απατημένος εκτόξευσαν τις μετοχές του στα ύψη.
Μπορεί να την έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο ωστόσο ηRihanna μάλλον δεν τον ξέχασε. Η τραγουδίστρια ξαναέκανε σχέση με τον συνάδελφό της Chris Brown.
 
Tom Cruise - Katie Holmes είχαν χωρίσει 6 μήνες πριν μαθευτεί ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Επίσης, το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί και με πολιτικό γάμο μια μέρα πριν τον θρησκευτικό.
Παραμένουμε στον Tom Cruise αφού η Nicole Kidman σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι μετά το χωρισμό τους πέρασε κατάθλιψη. Ωστόσο, μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση ωρίμασε.
Αρκετά ανήσυχη με τα χρήματα είναι η Irina Shayk (μοντέλο-σχέση του Ronaldo) όπως έδειξε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Q. Η Irina δήλωσε πως οι Ρώσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τα χρήματα όσα και αν έχουν. Για αυτό και νοικιάζει αρκετά σπίτια στον τόπο καταγωγής της.
Τι και αν η Christina Aguilera δε θυμίζει σε πολλά από την περίοδο του "Dirty" όπου το κορμί της ήταν καλογυμνασμένο; Η τραγουδίστρια εμπνευσμένη από τη "Γέννηση της Αφροδίτης" του Botticelli φωτογραφήθηκε για το νέο της άλμπουμ Lotus.
 
Στο σπίτι όπου μεγάλωσε η Charlize Theron έγινε δεύτερη δολοφονία. Αυτή τη φορά ενός άνδρα ο οποίος άνηκε σε συμμορία ληστών. Η πρώτη δολοφονία ήταν της μητέρας της όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 15 ετών.
Αρκετά κουρασμένη έδειχνε η Kate Moss σε βόλτα της στη Γαλλία. Το μοντέλο είχε βρεθεί στην εβδομάδα μόδας στην επίδειξη του Yves Saint Laurent. Τα σημάδια όμως από τις καταχρήσεις ήταν ολοφάνερα.
Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε στα 40 της χρόνια η Cameron Diaz φορώντας ένα καυτό δερμάτινο κορσέ σε φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Esquire.
Σε μηχανή του κιμά έπεσε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια συναυλία της. Όχι, μην ανησυχείτε η... βουτιά της ήταν μέρος του σόου που έδωσε στο Βέλγιο στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ της.
Την περιοδεία του στην Αυστραλία ακύρωσε ο George Michael λόγω κρίσεων πανικού που του εμφανίζονται συχνά. Επίσης, θέλει αναρρώσει από τη βαριά πνευμονία που είχε περάσει πριν από ένα χρόνο.
Κεντρική φωτογραφία: Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου