Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οι πιο θυελλώδεις διάσημοι γάμοι!

Δεν γίνεται όλοι οι γάμοι να είναι επιτυχημένοι, αυτοί εδώ όμως είναι από τους χειρότερους....
Στις 4 Ιουλίου οι Σάρον και Όζι Όζμπουρν γιόρτασαν την 30η επέτειο του γάμου τους! Ωστόσο δεν υπήρξαν όλα εύκολα στην πορεία. Ο τραγουδιστής των Black Sabbath πήρε τη ζωή της γυναίκας του στα χέρια του, όταν το 1989 και υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, σχεδόν σκότωσε τη γυναίκα που είναι παντρεμένος μαζί της από το 1982.

Εκείνη ήταν μία ξαναγεννημένη Χριστιανή, εκείνος είχε παραδεχθεί πως ήταν εθισμένος στο σ ε ξ. Τι θα μπορούσε να πάει λάθος; Όσο απίθανη κι αν έμοιαζε εκείνη την στιγμή η ένωση της αμερικανίδας Κέιτι Πέρι και του γεμάτου εμμονή με το ευαίσθητο σημείο του Βρετανού κωμικού, Ράσελ Μπραντ, περιμέναμε τουλάχιστον πως ο γάμος τους θα κρατούσε περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά δεν έγινε. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι πραγματικά πήγε λάθος.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν μπορεί να κοιμάται ήσυχος γνωρίζοντας πως η πρώην γυναίκα του τον θεωρεί το «μεγαλύτερο της λάθος». Όμορφα. Υποθέτουμε πως θα έπρεπε να τους χειροκροτήσουν επειδή μέσα σε δυόμισι χρόνια κατάφεραν να παράγουν την ίδια ποσότητα έχθρας και πρωτοσέλιδα «δράματα», που τα περισσότερα ζευγάρια χρειάζονται μία ολόκληρη ζωή για να φτάσουν.

Είναι σημαντικό να μην παντρεύεσαι κάποιον μέχρι να έχει περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Είναι ένας γενικός κανόνας, που μάλλον σημαίνει πως τέσσερις ημέρες δεν είναι και τόσο αρκετές. Όμως, παρά την παρορμητική αρχή, χρειάστηκαν τρεις απόπειρες για την Άντερσον να χωρίσει τον ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι, αν και ακόμα και τότε, θα παραδέχονταν πως έκανε ακόμα σ ε ξ μαζί του.

Ο Eminem ξαναπαντρεύτηκε τη γυναίκα στην οποία προηγουμένως φώναζε «ΣΕ ΜΙΣΩ! ΣΕ ΜΙΣΩ! ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΕ ΜΙΣΩ!». Τη χώρισε 83 ημέρες μετά. Ο ράπερ εξέδωσε μία δήλωση που έλεγε: «Προσπαθήσαμε και οι δύο να δώσουμε στο γάμο μας ακόμα μία ευκαιρία και γρήγορα καταλάβαμε πως ένας γάμος δεν διορθώνει τα προβλήματα που υποβόσκουν». Αυτά τα προβλήματα είναι, ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΣ! Γράψε το στο χέρι σου την επόμενη φορά, ή άφησε ένα σημείωμα επάνω στο ψυγείο.

Δυστυχώς, όλοι ξέρουμε πως τελείωσε αυτή η ιστορία. Σε αντίθεση με πολλά από τα καταστροφικά ζευγαρώματα που έχουμε περιγράψει, η ένωση της μεγαλωμένης με τα gospel, soul ντίβας και του κακού αγοριού του R&B, δεν ήταν κάτι παρορμητικό, αφού το ζευγάρι έβγαινε επί τρία χρόνια μαζί πριν βάλει στεφάνι. Ίσως το εκτεταμένο ποινικό μητρώο του και η αποτυχία του να πληρώσει διατροφή για τα τρία προηγούμενα παιδιά του, θα έπρεπε να είχαν χτυπήσει κάποια καμπανάκια. Α, και το γεγονός πως ήταν ήδη ένας αλκοολικός. Όμως ο έρωτας είναι τυφλός.


Κατά το γάμο τους, ο Μπράουν εθίστηκε στα σκληρά ναρκωτικά, με την Χιούστον να ακολουθεί κατά πόδας. Ενώ εκείνη διατηρούσε μία υγιή δημόσια εικόνα, εκείνος συνελήφθη το 1996 μετά από μία αστυνομική καταδίωξη σε υψηλές ταχύτητες, και μάλιστα αμέσως ούρησε στο πίσω μέρος του περιπολικού. Το 2003 ο Μπράουν συνελήφθη επειδή χτύπησε τη γυναίκα του. Τον επόμενο χρόνο η μίζερη εξαθλείωση του γάμου τους εκτέθηκε στο τηλεοπτικό reality show Being Bobby Brown. Χώρισαν το 2007, μην αφήνοντας τίποτα στον Μπόμπι. Η Χιούστον κράτησε την επιμέλεια της κόρης της, όμως, όπως τώρα γνωρίζουμε, δεν νίκησε ποτέ τον εθισμό της στα ναρκωτικά και πέθανε στις 9 Φεβρουαρίου του 2012, όταν πνίγηκε στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου αφού είχε πάρει κοκαίνη.   


Ενώ θα θυμούνται για πάντα τον Άικ Τάρνερ ως τον πρωτοπόρο του rhythm & blues, και το άτομο που βοήθησε να μεταμορφώσει τη γυναίκα του Άνα Μέι Μπούλοκ σε μία από τους μεγαλύτερες superstars του τραγουδιού στον κόσμο, θα τον θυμούνται επίσης ως έναν αμετανόητο άντρα που έδερνε τη γυναίκα του και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά (πέθανε από υπερβολική δόση κοκαίνης το 2008). Το ζευγάρι χώρισε το 1976, και η Τίνα θα αποκάλυπτε αργότερα στο βιβλίο της, I, Tina, πως την έδερνε και την έκαιγε με τσιγάρα. Ο Άικ το αρνήθηκε αυτό στα δικά του απομνημονεύματα, γράφοντας: «Υπήρξαν φορές που την έριξα με μπουνιές κάτω, χωρίς να σκέφτομαι. Αλλά δεν την έδειρα ποτέ». Α, τότε είναι εντάξει τα πράγματα. 
 Πηγή: msn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου