Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τέλος το πάρτυ των υπαλλήλων της Βουλής – Έξαλλοι εκείνοι απειλούν να τινάξουν στον αέρα την ψηφοφορία στη Βουλή

 Οι υπάλληλοι της Βουλής επιχείρησαν να κόψουν τη ζωντανή μετάδοση στο κανάλι της Βουλής
Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου μετά την κατάθεση διάταξης από τον υπουργό ΟικονομικώνΓιάννη Στουρνάρα  η οποία εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.


Το απίστευτο μπάχαλο επικρατεί στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το μεσοπρόθεσμο, καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες και αρκεί μόνο μία σπίθα για να επικρατήσει χάος μέσα στο χώρο της δημοκρατίας, που σήμερα τίποτα δεν θυμίζει αυτό.
Η διάταξη προβλέπει συγκεκριμένα ότι και οι υπάλληλοι της Βουλής εντάσσονται στα μισθολόγια του Δημοσίου και μάλιστα δεν προβλέπεται ότι για τα ζητήματα που τους αφορούν θα πρέπει να τηρούνται οι προβλέψεις του Κανονισμού της Βουλής.
Αμέσως μόλις κατατέθηκε η ρύθμιση, οι υπάλληλοι της Βουλής βγήκαν από τα γραφεία τους στους διαδρόμους και άρχισαν να φωνάζουν, λέγοντας ότι πρόκειται για «απολύτως άδικη ρύθμιση η οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του Κοινοβουλίου».
Κάποιοι μάλιστα, πρότειναν να πάνε να βγάλουν τους συναδέλφους τους που εργάζονται στην Ολομέλεια προκειμένου να σταματήσει η συνεδρίαση, πράγμα το οποίο προς το παρόν
δεν έχει γίνει.
Αυτή την ώρα οι υπάλληλοι της Βουλής πραγματοποιούν σύσκεψη για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν.
Επιπρόσθετα, ένας βουλευτής  της Χρυσής Αυγής, έπιασε υπάλληλο της Βουλής και του είπε να κατεβάσει το διακόπτη και να σβήσει τα φώτα του Κοινοβουλίου. 
Επίσης το Κ.Κ.Ε. θέτει θέμα πρακτικογράφων. Όπως λέει η κυρία Παπαρήγα, εάν δεν υπάρχουν πρακτικογράφοι πρέπει να σταματήσει η συνεδρίαση.
Αναμένουμε εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου