Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

EΞΑΓΝΙΣΜΟΣ!!!

Αν παρατηρήσει κανείς με ποιό τρόπο ελευθερώνεται από τις ακαθαρσίες του το νερό μέσα στη Φύση, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν δύο ...



εναλλακτικές διαδικασίες.
Kατά την πρώτη, το νερό βυθίζεται μέσα στο έδαφος όπου διασχίζει διάφορα πετρώματα και στρώματα γης. Καθαρίζεται αργά, μέσα από την πίεση και αφήνοντας τις ακαθαρσίες του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του, πηγαίνει να αναβλύσει διαυγές σαν νερό πηγής, κάπου στην επιφάνεια ...

Κατά τη δεύτερη διαδικασία, το νερό θερμαίνεται από τις ακτίνες,από το Φως του Ήλιου, γίνεται ελαφρύ, ανυψώνεται προς την ατμόσφαιρα υπό τη μορφή ατμού και λάμπει μέσα στην καθαρότητα. Καθαρίζεται μέσα από την ίδια του την εκλέπτυνση, την εξάτμιση και ξανάρχεται αργότερα στη γη σαν βροχή, χιόνι, δροσιά, φέρνοντας τη ζωή στη βλάστηση και σε όλα τα όντα.

Για τους ανθρώπους, όπως για το νερό, υπάρχουν επίσης δύο τρόποι εξαγνισμού, απελευθέρωσης.

Ο ένας, δυστυχώς και ο πλέον διαδεδομένος, είναι να περιμένουν τα δύσκολα γεγονότα της ζωής, τις μεγάλες δοκιμασίες που θα έρθουν να τους καταπιέσουν, να τους συνθλίψουν μέχρι του σημείου εκείνου όπου, επιτέλους, θα καταλάβουν ότι πρέπει να ξεφορτωθούν όλα τα σκοτεινά και βλαβερά στοιχεία που κρατάνε μέσα τους.

Όσοι διαλέγουν τη δεύτερη μέθοδο: εκτίθενται κάθε μέρα στο Φως, στις ακτίνες του Πνευματικού Ήλιου και με τη σκέψη τους, την ψυχή τους, προσπαθούν να ανυψωθούν μέχρις Αυτόν, προκειμένου να απορροφήσουν τα πλέον φωτεινά στοιχεία τα οποία θα τους εξαγνίσουν και θα τους ελευθερώσουν.





http://www.e-aftognosia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου