Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτινό μακιγιάζ: πώς θα το πετύχετε!

christmas-makeup

Αυτές τις γιορτινές μέρες λάμψτε! Με αυτά τα μυστικά θα το πετύχετε.





Δώστε βάση: Για να είναι άψογο το μακιγιάζ σας απαραίτητος είναι ένας καλός καθαρισμός του προσώπου σας. Απλώστε μια ελαφριά στρώση foundation σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό δημιουργώντας έναν ομοιόμορφο καμβά. Το concealer, ένα τόνο ανοικτότερο από τη βάση, τοποθετήστε το κάτω από την περιοχή των ματιών μέχρι τα ζυγωματικά. Απλώστε πούδρα σε σκόνη στο «Τ» του προσώπου για να αποτρέψετε τυχόν γυαλάδες.
Επιλέξτε μια ενυδατική φόρμουλα αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή ή μια μη λιπαρή φόρμουλα αν το δέρμα σας έχει την τάση να γυαλίζει.
Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Κάντε απολέπιση, καθαρισμό και απλώστε ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών.
Παίξτε μεταλλικά: Μπορεί το natural look να είναι μόδα αλλά τώρα τις γιορτές μπορείτε να υπερβάλετε λιγάκι! Επιλέξτε χρυσές σκιές, ασημί και κάντε spmoky eyes! Μη φοβηθείτε να τονίσετε το βλέμμα σας.
Δώστε περισσότερη λάμψη: ένταση στο βλέμμα, γκλίτερ, έντονες σκιές, κόκκινα κραγιόν!
Ποντάρετε στο κόκκινο: Αυτές τις γιορτές επιλέξτε το πιο φλογερό χρώμα της χρωματικής παλέτας για να μαγέψετε τους άλλους. Από το κόκκινο της φωτιάς μέχρι το χριστουγεννιάτικο μπορντό διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σας.

Το μυστικό

Για να φαίνονται οι βλεφαρίδες σας πιο μακριές, στο τέλος περάστε τις άκρες τους με το βουρτσάκι της μάσκαρα με κινήσεις ζιγκ ζαγκ.

omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου