Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

9 games να περιμένεις το πρώτο τρίμηνο του 2013

ύψιστη αρχή στην ατομική διασκέδαση στο σπίτι είναι να βρεις κάτι για το οποίο θα ξοδέψεις μεν κάποια λεφτά αλλά θα τα αποσβέσει με τις ώρες που θα ασχοληθείς με αυτό. Όχι ότι χρειάζεται να πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος σε έναν gamer πόσες ώρες μπορεί να μείνει ξάγρυπνος αν κολλήσει με ένα παιχνίδι.


Οι κυκλοφορίες για το Q1 του 2013, το πρώτο τρίμηνο δηλαδή, είναι αρκετές. Εμείς επιλέξαμε εκείνες στις οποίες πιστεύουμε ότι θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου. Για να επιλέξεις εκείνο το παιχνίδι το οποίο θα κάνεις δικό σου.

Gears of War: Judgment

Όταν σε μία σειρά παιχνιδιών αλλάζει η δημιουργική ομάδα, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Ο Πρόεδρος της Epic Games καθησυχάζει τα πλήθη και εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την συνέχεια μιας σειράς παιχνιδιών που μας έκανε να περάσουμε αρκετά βράδια παρέα της. Gears follow orders.
Κυκλοφορία: Μάρτιος 2013
Πλατφόρμες: XBOX 360

Army of Two: The Devil's Cartel

Ένα φρεσκάρισμα της σειράς Army of Two προσπαθεί να κάνει η εταιρεία με αυτή την έκδοση που δείχνει ενδιαφέρουσα. Το co-op shooter αυτό θέλει δύο πράκτορες της ομάδας Tactical Worldwide Operations να βρίσκονται στο Μεξικό για να αντιμετωπίσουν τα καρτέλ του θανάτου. Εγκλωβισμένοι στον πόλεμο των ναρκωτικών πρέπει πολύ απλά να αφανίσουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Τι άλλο;
Κυκλοφορία: 26 Μαρτίου 2013
Πλατφόρμες: XBOX 360, PS3

The Last of Us

Στο κλίμα των τελευταίων μηνών που θέλουν τις μετα-αποκαλυπτικές ιστορίες να κυριαρχούν στα βιβλία, τις σειρές και τις ταινίες, το Last of Us λαμβάνει δράση σε έναν κόσμο σχεδόν αφανισμένο από έναν ιό. Οι ζώντες, μεταλλαγμένοι και μη, μάχονται ο ένας τον άλλον σε αναζήτηση τροφής και ηγεμονίας. Το gameplay ακολουθεί τον Joel και την έφηβη Ellie στην περιπλάνησή τους στα συντρίμμια της  Αμερικής.
Κυκλοφορία: Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν 3 Μαρτίου αν και υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει τον Μάιο.
Πλατφόρμες: PS3

Grand Theft Auto V

Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές όπως και το ψηστήρι να παίξεις αυτή την έκδοση της σειράς. Αν έχεις αγαπήσει αυτό το παιχνίδι, δεν το ξεχνάς. Ακόμα κι αν αυτό που αλλάζει ουσιαστικά από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι η πόλη στην οποία εξελίσσεται η πλοκή. Αυτή τη φορά είναι η εμπνευσμένη από την πόλη των Αγγέλων πόλη του Los Santos. To τρέιλερ πάντως σε κάνει να θες να το αγοράσεις χθες.
Κυκλοφορία: Μάρτιος 2013
Πλατφόρμες: XBOX 360, PS3

Metal Gear Rising: Revengeance

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Metal Gear το οποίο εμφανίζεται και σε XBOX. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για τους χρήστες της συγκεκριμένης κονσόλας που περίμεναν να κλέψουν λίγη από την δράση μιας πολύ επιτυχημένης σειράς παιχνιδιών. Για τους λάτρεις του είδους, η παρουσία του Raiden στους playable characters είναι μεγάλη προσθήκη.
Κυκλοφορία: 19 Φερουαρίου 2013
Πλατφόρμες: XBOX 360, PS3, PC

Tomb Raider

Η ιστορία της Lara Croft ξετυλίγεται μέσα σε αυτή την έκδοση. Μέσα από τις περιπέτειες της νεαρής Lara θα ανακαλύψεις πώς εξελίχθηκε από φοβισμένη έφηβη στην αδίστακτη γυναίκα που γνώρισες στα πρώτα παιχνίδια της σειράς.
Κυκλοφορία: 5 Μαρτίου 2013
Πλατφόρμες: XBOX 360, PS3, PC

God of War: Ascension

Η τέταρτη κατά σειρά έκδοση για κονσόλα της σειράς God of War είναι ένα prequel της πρώτης έκδοσης. Καιρός να μάθουμε λοιπόν το ανθρώπινο παρελθόν του Kratos, πριν γίνει το Φάντασμα της Σπάρτης. Νέα είδη μάχης (ναι, της ίδιας βίαιης μάχης που μας έχει συνηθίσει το παιχνίδι), καινούρια όπλα αλλά και η δυνατότητα για multiplayergaming έρχεται στην νέα έκδοση.
Κυκλοφορία: 12 Μαρτίου 2013
Πλατφόρμες: PS3

Sim City (2013)

Ακολουθώντας ένα μικρό patch προηγούμενη έκδοσης που θα αφορά τα 70s, τα 80s και τα 90s, η έκδοση για το 2013 απευθύνεται αυστηρά και μόνο σε εκείνους που χρόνια τώρα περνούν τον καιρό τους με τα Sims. Αυτά.
Κυκλοφορία: 5 Μαρτίου 2013
Πλατφόρμες: PC, MAC

DmC: Devil May Cry

Το νέο installment της σειράς Devil May Cry, με τον Dante να είναι πολύ πιο επιθετικός και αποφασισμένος από ποτέ. Οι πιστοί έχουν ήδη αντιδράσει για το νέο look και την συμπεριφορά του Dante αλλά η εταιρεία ήξερε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει για να συνεχίσει το DmC να κάνει τις πωλήσεις των περασμένων ετών.
Κυκλοφορία: 15 Ιανουαρίου 2013
Πλατφόρμες: XBOX 360, PS3, PC
Κλασικά σχόλια του τύπου "μα καλά, δεν έβαλες αυτό;" δεκτά από κάτω αλλά και στο @christoschatzi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου