Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Διάσημα κολλητάρια που μάλωσαν!

Παίρνοντας αφορμή από το τέλος της φιλίας της Rihanna και της Katy Perry, παρουσιάζουμε κάποιες από τις πιο διάσημες φιλίες που δεν είχαν καλό τέλος...
Οι δυο τους δεν έχουν εμφανιστεί μαζί από τότε που η RiRi τα ξαναβρήκε με τον Chris Brown, κάτι το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε πως η Katy δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη στη ζωή της (πρώην;) φίλης της.


Είχαν μία από τις πιο δυνατές φιλίες στο Hollywood, αλλά η Jennifer Aniston και η Courteney Cox δεν έχουν κυκλοφορήσει μαζί εδώ και πολύ καιρό. Η Jen ξεκίνησε να περνάει πολύ χρόνο στη Νέα Υόρκη όταν άρχισε να βγαίνει με τον Justin Theroux, και όταν ο γάμος της Courteney κατέρρευσε η φίλη της δεν ήταν πουθενά.  


 Ο George Clooney και ο Brad Pitt έγιναν φίλοι όταν γύρισαν μαζί την τριλογία Ocean. Αλλά καθώς η φαμίλια του Brad όλο και μεγάλωνε οι δύο φίλοι όλο και απομακρύνονταν.


Η Victoria Beckham και η Katie Holmes ήταν αχώριστες όταν μετακόμισαν οι Beckhams στις ΗΠΑ αλλά όλα δείχνουν πως οι δύο φίλες έχουν, πια, χαθεί.


Οι παιδικές φίλες Paris Hilton και Nicole Richie, εμφανίστηκαν μαζί στο τηλεοπτικό ριάλιτι The Simple Life και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν το 2005. Παρόλο που ποτέ δεν αποκάλυψαν τους λόγους της απομάκρυνσής τους η Nicole και η paris τα ξαναβρήκαν μερικά χρόνια μετά αλλά η φιλία τους δεν ήταν ποτέ ξανά το ίδιο στενή. 


Για χρόνια η Kim Kardashian ήταν γνωστή απλώς ως η κολλητή της Paris Hilton. Η δυναμική της φιλίας τους άλλαξε δραστικά όταν η Kim έγινε γνωστή και αντί για φίλες έγιναν ανταγωνίστριες. 


 Η Madonna και η Gwyneth Paltrow ήταν κολλητές για χρόνια αλλά η σχέση τους ψυχράνθηκε όταν η Madge παράτησε την κοινή φίλη και γυμνάστριά τους Tracy Anderson. Τώρα που η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Αμερική από ό,τι φαίνεται δεν μιλάνε καν μεταξύ τους.


Η Madonna μαζεύει πρώην φίλους (και νυν εχθρούς) με μεγάλη ταχύτητα/ συχνότητα. Ήταν φίλοι με τον Elton John αλλά πλέον είναι ορκισμένοι εχθροί. Σε μία πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ο Elton μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την πρώην φίλη του. 'Αυτή η περιοδεία της ήταν σωστή καταστροφή' είπε. 'Η καριέρα της έχει τελειώσει'.


Η Jennifer Lopez και η Eva Longoria ήταν πολύ φίλες μέχρι τη στιγμή που η Eva κάθισε στα πόδια του τότε συζύγου της Jennifer, του Marc Anthony, σε κάποιο event. 

Πηγή:msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου