Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Νέο κινητήρα θα παρουσιάσει η Indian

Νέο κινητήρα θα παρουσιάσει η IndianΟ αερόψυκτος V-2 θα δει το φως στη διάρκεια της Daytona Bike Week

Μπορεί η εφαρμογή (app) για smartphone της αναγεννημένης Indian να μην ξετρέλανε κόσμο, περιμένουμε όμως από τις νέες της μοτοσυκλέτες περισσότερη γοητεία. 

Στο κάτω-κάτω μια εταιρεία που επιμένει στη χρήση παρωχημένων αλλά cult τεχνολογικών λύσεων, δεν δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στον ψηφιακό κόσμο.

Το μεγάλο νέο σχετικά με την Indian είναι ότι στις 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της Daytona Bike Week, θα παρουσιάσει τον νέο της κινητήρα. 

Λεπτομέρειές του δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες, εκτός του ότι θα είναι και αυτός V-2 και αερόψυκτος. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο μέχρι τώρα είναι ο... ήχος του, ψηφιακό αρχείο του οποίου έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα!

Από το ύψος, την ένταση και τη χροιά του μαντεύει κανείς ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα εύστροφος, είναι όμως έντονη η αίσθηση της -παραπάνω από τυχαίας, νομίζουμε- ομοιότητας με τον ήχο των Harley. 

Όσο για τις μοτοσυκλέτες που θα τον φορούν, θα παρουσιαστούν προς τα τέλη της χρονιάς σαν μοντέλα 2014. 

Ριζοσπαστικές λύσεις δεν αναμένονται ούτε στο θέμα της εμφάνισης. Πρόσφατα οι άνθρωποι της Polaris, ιδιοκτήτριας της Indian, εκδήλωσαν το θαυμασμό τους για την τελευταία ενσάρκωση της Chevrolet Camaro, με αισθητική που παραπέμπει περήφανα στις '60s ρίζες του μοντέλου.

Για όποιον παραβρεθεί στη Daytona, αρκεί να ξέρει ότι η παρουσίαση θα γίνει 9 η ώρα το βράδυ της 9ης Μαρτίου, στην Παμπ του Ντέρτι Χάρι (χωρίς την παρουσία του Κλιντ Ίστγουντ) στη Main Street.

Ακούστε το νέο κινητήρα στο παρακάτω βίντεο...







newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου