Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Όταν οι διάσημοι... ασφαλίζουν το σώμα τους!

Όταν οι διάσημοι... ασφαλίζουν το σώμα τους! Πόδια, στήθος, οπίσθια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε ασφαλίζουν οι σταρ του Hollywood! Έτσι είναι γιατί στην τελική σταρ είναι, αν πάθουν κάτι τα β***ά τους, μετά ΤΙ θα πουλήσουν ε; (εκτός από ταλέντο)!





Dolly Parton (η 67χρονη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει ασφαλίσει το στήθος της για 600.000δολάρια-ΠΡΟΣΟΧΗ μη τρομάξετε ακολουθεί φωτογραφία)


Ηοlly Madison (το στήθος της πρώην playmate και 'κουνέλας' του Hefner, είναι ασφαλισμένο για1.000.000 δολάρια)


Jennifer Lopez (τα ζουμερά οπίσθια της J.Lo αγγίζουν το ποσό των 27.000.000 δολαρίων)

 

Μariah Carey (τα πόδια της τραγουδίστριας, 'ανέβασαν' το κασέ τους, όταν επιλέχθηκε να είναι το κεντρικό πρόσωπο για την καμπάνια της ''Gilette'', ''Leg's of a Goddess'', με αποτέλεσμα να τα ασφαλίσει για 1 δισεκατομμύριο δολάρια)


Rihanna- Heidi Klum ( η 25χρονη Riri, ασφάλισε και εκείνη τα πόδια της για 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ το supemodel για 2 εκατομμύρια)


David Beckham (τέλος, ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει ασφαλίσει τα άκρα του για 70 εκατομμύρια! Επιπλέον, είναι 'καλλυμένος' με το ποσό των 151 εκατομμυρίων δολαρίων, σε περίπτωση που κάποιος πιθανός τραυματισμός, αποβεί μοιραίος για την καριέρα του)!

athensbar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου