Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το πρωί φοιτήτριες, το βράδυ… αφέντρες του $εξ

Βράδυ Σαββάτου, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Επειτα από πολυήμερες προσπάθειες και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες έχουμε καταφέρει να κλείσουμε ραντεβού με τρεις από τις πιο έμπειρες και σκληρές Ελληνίδες αφέντρες. 


Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» έχει τρυπώσει στα άδυτα του πρώτου και μοναδικού χώρου που απευθύνεται αποκλειστικά σε συνειδητοποιημένους λάτρεις της τέχνης του ερωτικού σαδομαζοχισμού και είναι έτοιμος να καταγράψει αποκλειστικές εικόνες από την «εκπαίδευση» μιας νεαρής κυριαρχικής γυναίκας, που θέλει να μυηθεί στον εναλλακτικό κόσμο του BDSM.

Μια επιβλητική σαραντάρα, που είναι ντυμένη στα μαύρα και στέκεται πάνω σε πανύψηλες και κεντημένες με ασημένια καρφιά γόβες, μας υποδέχεται σχεδόν ψυχρά και μετά τις απαραίτητες συστάσεις μάς επιτρέπει την είσοδο στο εσωτερικό του «Same Games Dungeon». Ο χώρος υποδοχής, με τα δεκάδες μαστίγια και τις χειροπέδες, θυμίζει μεσαιωνικό κάστρο, ενώ το αυστηρό ύφος της αφέντρας μάς προετοιμάζει για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε. «Ακολουθείτε χωρίς να μιλάτε και βλέπετε χωρίς να παρεμβαίνετε» προστάζει σε έντονο τόνο, λίγο πριν μας επιτρέψει την είσοδο στον χώρο του «Dungeon». Πρόκειται για τη Mistress Eva, την πλέον έμπειρη Ελληνίδα αφέντρα, που πριν από λίγα χρόνια και έπειτα από πολλά ταξίδια στο εξωτερικό αποφάσισε να δημιουργήσει τον… απόλυτο σαδομαζοχιστικό και φετιχιστικό παράδεισο.

«Το επαγγελματικό Domination δεν είναι απλή υπόθεση» λέει η «εκπαιδεύτρια» λίγο πριν μας οδηγήσει στα ενδότερα, όπου μας περιμένουν ακόμη δύο πανέμορφες αφέντρες, ένας… σκλάβος αλλά και μια πρωτάρα που ετοιμάζεται να παρακολουθήσει το «μάθημά» της. «Τα session με τους υποτακτικούς διαρκούν τουλάχιστον μία ώρα. Μέσα σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα δεν είναι καθόλου εύκολο να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες τους, γι’ αυτό οι επισκέψεις επαναλαμβάνονται. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που μια έμπειρη αφέντρα θέλει να μεταφέρει σε μια νεοεισερχόμενη όλες τις προσωπικές της γνώσεις που αφορούν τις τεχνικές μιας Dominatrix. Οσο έμπειρη κι αν είναι μια αφέντρα, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των τεχνικών της και της συμπεριφοράς της. Οι νέες χρειάζονται καθοδήγηση και παρακολούθηση από έμπειρα μάτια. Αυτό ακριβώς θα γίνει σήμερα με τη νεαρή κυρία που θέλει να διδαχθεί όλα τα μυστικά του εναλλακτικού ερωτικού παιχνιδιού».

Μέσα στο «Dungeon» οι δύο νεαρές αφέντρες, η Ornella και η Selena, είναι έτοιμες να επιβάλουν τον δικό τους νόμο και να κυριαρχήσουν στο σώμα και το μυαλό ενός πρόθυμου υποτακτικού που δείχνει να το απολαμβάνει. Απέναντί τους, η μαθητευόμενη και η Mistress Eva που παρακολουθεί το σκηνικό και συμβουλεύει χαμηλόφωνα τη νεαρή πρωτάρα. Καθώς τα δερμάτινα μαστίγια σφυρίζουν απειλητικά στον αέρα και χτυπούν με ταχύτητα το γυμνό σώμα του υποτακτικού, η πολύπειρη Mistress σκύβει στο αφτί της «μαθήτριας» και της εξηγεί την τέχνη του μαστιγώματος.

«Οταν ισχυρίζεσαι πως είσαι expert, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους» μας λέει η Mistress Eva και εξηγεί: «Υπάρχει κόσμος που έχει τραυματιστεί σοβαρά από αυτοαποκαλούμενες αφέντρες που δεν ήξεραν να χειριστούν τα εργαλεία τους, όπως συνέβη πρόσφατα με τον άντρα από τα Τρίκαλα, που πληγώθηκε σοβαρά στο μάτι από λάθος χειρισμό μαστιγίου. Θυμάμαι ακόμα έναν υποτακτικό, που είχε έρθει σε εμάς με τα πλευρά του κυριολεκτικά γδαρμένα. Βλέπεις, είχε πέσει σε κάποια που δεν ήξερε ούτε πώς να πιάσει το μαστίγιο ούτε πώς να το χειριστεί σωστά. Το μαστίγιο για τις αφέντρες είναι το σήμα κατατεθέν, ένα ιερό όργανο που πρέπει να το έχουν “ζυγίσει” και να το έχουν ταιριάξει καλά στα χέρια τους πριν το χρησιμοποιήσουν



»Για εμάς έχει βαρύνουσα σημασία η ασφάλεια, η λογική και η συναίνεση των συμμετεχόντων σε ένα παιχνίδι. Ετσι, πριν ξεκινήσει το session ρωτάμε τους υποτακτικούς για πιθανά προβλήματα υγείας, ενώ συζητάμε μαζί τους για το τι ακριβώς επιθυμούν να βιώσουν και μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν. Επιπλέον εδώ δεν προσφέρεται σωματική επαφή. Αν η Mistress έρθει σε ερωτική επαφή με τον υποτακτικό της, τότε είναι σίγουρο πως θα τον χάσει. Οταν ο υποτακτικός ανακαλύψει την αφέντρα που τον εκφράζει, τότε δεν την αλλάζει για καμία άλλη. Οι συναντήσεις τους γίνονται πιο συχνές και όσο περνάει ο καιρός το παιχνίδι γίνεται ακόμα καλύτερο».

Η διάσημη Mistress μάς αποκαλύπτει πως πολλές γυναίκες θέλουν να εργαστούν ως αφέντρες προκειμένου να κερδίσουν έξτρα χρήματα. «Πολλές φορές ήρθαν κυρίες που νόμιζαν πως είχαν τα κατάλληλα προσόντα, σε συνδυασμό με κυριαρχικές τάσεις, και ήθελαν να απασχοληθούν ως αφέντρες, αφού δεν θα είχαν σωματική επαφή με τους άντρες, όπως κάνουν οι ιερόδουλες. Η καλή εμφάνιση δεν είναι το σημαντικότερο προσόν μιας αφέντρας. Το πιο σημαντικό είναι ο αέρας που αποπνέει και η δυνατότητα να κυριαρχήσει και να επιβληθεί εγκεφαλικά και σωματικά! Οι περισσότερες από αυτές δεν είχαν την απαραίτητη ισχυρή προσωπικότητα και το στιλ. Ωστόσο μια Domina που την είχα εκπαιδεύσει είναι διάσημη και περιζήτητη σε φετιχιστικά σόου, ακόμη και σε mainstream clubs, ενώ μία άλλη εργάζεται σε ένα πολύ γνωστό “dungeon” του Ρότερνταμ».

Πόσο πολύ όμως έχει επηρεάσει την κίνηση η οικονομική κρίση και ποια είναι η κατάσταση σήμερα σε σχέση με το παρελθόν; Η Mistress Eva λέει χαρακτηριστικά: «Η κρίση έχει επηρεάσει αρκετά την κίνηση. Για τον λόγο αυτό έχουμε ήδη μειώσει τα τέλη… υποτέλειας. Ως πραγματικές Dominatrix, δεν ενδιαφερόμαστε για την ποσότητα αλλά για την ποιότητα των υποτακτικών και τις επαναλήψεις των επισκέψεών τους. Μας ενδιαφέρουν οι συνειδητοποιημένοι που γνωρίζουν ακριβώς την έννοια των όρων “κυριαρχία” και “υποταγή”. Από εδώ περνούν ενήλικοι άντρες κάθε κοινωνικού status και οικονομικής κατάστασης, και βιώνουν την απόλυτη εμπειρία του BDSM».




Η άγρια Selena σπουδάζει φιλοσοφία και προσφέρει πόνο…

Η 25χρονη και άκρως επιβλητική Selena άρχισε να ασχολείται με σαδομαζοχιστικά παιχνίδια από 18 ετών και σήμερα δηλώνει με σιγουριά πως πλέον μπορεί να κατευθύνει και να κουμαντάρει τις φαντασιώσεις οποιουδήποτε υποτακτικού: «Ολα άρχισαν από κάποιες φωτογραφίες που έτυχε να δω. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως αυτός ο χώρος μού ταίριαζε απόλυτα. Αρχισα λοιπόν να πειραματίζομαι με τους ερωτικούς συντρόφους μου. Με τον καιρό γνώρισα κόσμο που είχε τις ίδιες τάσεις με εμένα. Δύο χρόνια αργότερα είχα ήδη ξεκινήσει τα πρώτα μου shows λαμβάνοντας μέρος σε ερωτικές εκθέσεις και σε gothic μαγαζιά που μαζεύουν κόσμο με σαδομαζοχιστικές τάσεις και αναζητήσεις».

Η Selena σπουδάζει φιλοσοφία, αλλά το πάθος της για το BDSM ήταν τόσο μεγάλο που ως ανεξάρτητη Dominatrix πραγματοποιούσε sessions με υποτακτικούς που αναζητούσαν την ηδονή του πόνου. «Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως είναι θέμα χρημάτων το να τους επιτρέψω να μου κάνουν σεξ ή στοματικό έρωτα. Η αλήθεια όμως είναι πως στην πραγματικότητα υπάρχουν στιγμές που δεν τους αφήνω να μου αγγίξουν ούτε το χέρι!»

Η μυστηριώδης ξανθιά αποκαλύπτει πως γυναίκες που δεν έχουν σχέση με τον χώρο υποδύονται τις αφέντρες για να καλύψουν τις οικονομικές τους ανάγκες. «Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες στον αγοραίο έρωτα. Δεν είναι όμως λίγες εκείνες που θέλουν να εξασφαλίσουν έξτρα εισόδημα, χωρίς μάλιστα να έρθουν σε επαφή με άντρες. Ετσι αυτοχαρακτηρίζονται αφέντρες, προμηθεύονται κάποια βασικά όργανα και κανονίζουν ραντεβού με πελάτες που συνήθως ζητάνε αυταρχικά προγράμματα και παιχνίδια αλλαγής ρόλων».


Αρχιτέκτονας του BDSM η Ornella

Η 24χρονη Ornella άρχισε να ασχολείται με το BDSM από τα μαθητικά της χρόνια, όταν έτυχε να παρακολουθήσει μια ερωτική ταινία με σκληρό σαδομαζοχιστικό υλικό. Σήμερα, φοιτήτρια πλέον στο πανεπιστήμιο, θεωρείται από τις καλύτερες του χώρου και απολαμβάνει κάθε λεπτό του session.

«Πρέπει να πήγαινα στην Α’ λυκείου όταν είδα το πρώτο σχετικό βίντεο» δηλώνει. «Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν δύο αφέντρες και ένας σκλάβος. Οι σκηνές αυτές με εξίταραν απίστευτα και άρχισα να το ψάχνω. Με τα χρόνια μπήκα στον χώρο. Κατάφερα μέσα από τις γνωριμίες μου να γνωρίσω την Eva που θεωρείται αυθεντία στο είδος και της ζήτησα να με εκπαιδεύσει και να με εξελίξει όσον αφορά τις τεχνικές και το style. Αυτή την περίοδο σπουδάζω αρχιτεκτονική και παράλληλα είμαι Dominatrix. Είναι το μικρό μου μυστικό και το έχω μοιραστεί με ελάχιστους φίλους. Στον σύντροφο μου δεν έχω αποκαλύψει πολλά, ξέρει όμως πως έχω φετιχιστικές τάσεις».

Οταν της ζητάμε να μας μιλήσει για το πιο hardcore σκηνικό που έχει ζήσει, μας αποκαλύπτει: «Κάθε υποτακτικός έχει τις δικές του επιθυμίες και τα όριά του. Σε άλλον αρέσει να εξευτελίζεται σωματικά και σε άλλον μόνο λεκτικά. Σε ορισμένους είναι αρκετό να υπηρετούν την κυρία τους και να πραγματοποιούν τα θελήματά της. Η πιο σκληρή περίπτωση ήταν με έναν υποτακτικό που ήθελε να τον κλοτσάω συνέχεια, όλο και πιο δυνατά».

kserolas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου