Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σοκ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μαθαίνει πως ο γιος του δεν είναι δικός του!

Σοκ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μαθαίνει πως ο γιος του δεν είναι δικός του!Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε στις 19 Φεβρουαρίου ο γνωστός ποδοσφαιριστής όταν γεννήθηκε ο γιος του αλλά ένα μήνα μετά ένα τεστ πατρότητας έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του!



Ο άσος της Tottenham, Jermain Defoe από τη σύντομη  σχέση του με την Αν- Μαρί Μουρ απέκτησε ένα γιο, τον Τζόσουα – Τζέιμς, όμως όπως αποκαλύφθηκε ο μπόμπιρας έχει άλλον πατέρα

Προφανώς  του διεθνή επιθετικού κάτι δεν του κολλούσε στην υπόθεση του παιδιού ή απλά κάποιος του αποκάλυψε την αλήθεια και αποφάσισε να κάνει τεστ DNA! Το τεστ έγινε και οι εκπρόσωποι του Defoe ανακοίνωσαν πως ο πελάτης τους δεν είναι ο πατέρας του Τζόσουα – Τζέιμς!

Ο ποδοσφαιριστής της Tottenham δεν έκανε καμία σχετική δήλωση για το γεγονός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε γεννηθεί ο μικρός είχε πει: ''Έχω έναν γιο πια, οπότε θα παλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποτελέσω υπόδειγμα για εκείνον! Περνάω χρόνο μαζί του, τον ταΐζω, τον βάζω για ύπνο, του αλλάζω τις πάντες! Κάνω ό,τι χρειάζεται! Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι απίστευτη εμπειρία! Αλλάζει όλη τη ζωή σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι! Νιώθω ευλογημένος''!


athensbar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου