Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νανά Καραγιάννη στην Αννίτα: "Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα ξαναγίνω όπως πριν" ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Καλεσμένη στο Aννίτα SOS ήταν η δημοσιογράφος που πάσχει από νευρική ανορεξία και μίλησε -αν και όχι πρόθυμα- για την κατάστασή της.


Απέναντι σε μια Αννίτα Πάνια που προσπαθούσε σε κάθε ευκαιρία να την στριμώξει και να της δείξει την πραγματική έκταση του προβλήματος, η Νανά Καραγιάννη που εμφανίστηκε μετά από πολλούς μήνες στην τηλεόραση, ήταν μετρημένη όσον αφορά τις δηλώσεις για το πρόβλημά της.
Η ραδιοφωνική παραγωγός εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι όλα θα γίνουν όπως πριν, παρά τον Γολγοθά που ανεβαίνει, ενώ στην ερώτηση της. Αννίτας Πάνια για το ποια είναι η πρώτη ευχή που της έρχεται στο μυαλό, διάλεξε την επαγγελματική της αποκατάσταση και όχι τη βελτίωση της υγείας της, όπως πρόσεξε και η Αννίτα Πάνια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι όλα θα γίνουν όπως πριν

Παρά το τρομακτικό θέαμα της σκελετωμένης σιλουέτας της, η Νανά Καραγιάννη έδειχνε πολύ δυνατή, με υψηλό ηθικό και πραγματικά αξιοπρόσεκτη ενέργεια, αναλογικά με το αδύναμο σώμα της.
Η Νανά Καραγιάννη δήλωσε επίσης ότι της έλειψε η φροντίδα στη ζωή της και χαίρεται τώρα που την λαμβάνει από γνωστούς και αγνώστους, ενώ παραδέχτηκε ότι όλοι θέλουν να την φιλοξενήσουν στην εκπομπή τους εξαιτίας του προβλήματός της.

Παρά το τρομακτικό θέαμα της σκελετωμένης σιλουέτας της, η Νανά Καραγιάννη έδειχνε πολύ δυνατή και με αξιοπρόσεκτη ενέργεια.

Παρότι κοντραρίστηκαν αρκετά στον αέρα της εκπομπής, Αννίτα Πάνια και Νανά Καραγιάννη έκλεισαν την κουβέντα τους με χαμόγελα και μια υπόσχεση της Νανάς ότι θα γίνει η Νανά που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου