Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Oι 10 πιο ισχυρές ΜΑΦΙΕΣ σε όλο τον κόσμο !!!

Οι Μαφιόζοι οργανώνονται σε μυστικές ομάδες που συμμετέχουν σε οργανωμένα εγκλήματα που κατανέμονται σε πολλές χώρες. Συνήθως η Μαφία αναφέρεται με το όνομα της χώρας που προέρχονταν και η πλειοψηφία των μελών που είναι αυτής της εθνικότητας.



Συνήθως,φιλοδοξούν να έχουν το μονοπώλιο των παράνομων δραστηριοτήτων όπως τα ναρκωτικά,διακίνηση πυροβόλων όπλων, κλπ. Οι ομάδες της μαφίας που θα δείτε αναφέρονται σε αύξουσα σειρά σύμφωνα με την επιρροή τους στον κόσμο.

10. JAMAICAN-BRITISH YARDIES


9. THE ALBANIAN MAFIA

Η Αλβανική Μαφία αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό εγκληματικών οργανώσεων οι οποίες βασίζονται στην Αλβανία. Είναι ενεργοί στις ΗΠΑ και σε ευρωπαϊκές χώρες,όπως η Ελλάδα. Λέγεται ότι η αλβανική μαφία εξαπλωθεί σε διεθνές επίπεδο απτη δεκαετία του 1980. Το οργανωμένο έγκλημα κυριάρχησε στην Αλβανία δεξιά από τον 15ο αιώνα.

8. THE SERBIAN MAFIA


7. ISRAELI MAFIA


6. MEXICAN MAFIA

Είναι η πιο ισχυρή συμμορία φυλακισμένων στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες δολοφονίες.

5. JAPANESE YAKUZA

Έχει ιδρυθεί από τον 17ο αιώνα.Έχει 110.000 μέλη τα οποία κατάγονται από 2500 οικογένειες.
4. CHINESE TRIADS

Ξεκίνησαν από τον 18ο αιώνα και τότε λέγονταν Tian Di Hui


3. COLOMBIAN DRUG CARTELS

Διακίνηση ναρκωτικών και πολλές απαγωγές.


2. SICILIAN AND AMERICAN COSA NOSTRA



1. RUSSIAN MAFIA


Η Ρωσική Μαφία προέρχεται από τη Σοβιετική Ένωση και τώρα έχει επιρροή σε όλο τον κόσμο. Έχει 100.000 έως 500.000 μέλη τα οποία εμπλέκονται σε οργανωμένα εγκλήματα σε χώρες όπως το Ισραήλ, την Ουγγαρία, την Ισπανία, τον Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ρωσία, κλπ.


e-frapedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου