Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Fast and Furious 6: Το γκάζι (και η αδρεναλίνη) στο τέρμα!

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει και 5 ταινίες από τότε που o Ντόμινικ και ο Μπράιανσυναντήθηκαν για πρώτη φορά και έβαλαν φωτιά στους δρόμους με τις κόντρες τους, αλλά και τα κόλπα τους στους 4 τροχούς. Ωστόσο το πάθος για γκάζι και ένταση παραμένει ακόμα ζωντανό και πλέον επιστρέφουν με το «Fast and Furious 6» και αποφασισμένοι να φτάσουν στα όριά τους για μια ακόμη φορά.

Το 2001 λατρέψαμε την ταινία «The Fast & The Furious: Οι Μαχητές των Δρόμων», που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουλτούρα των πειραγμένων ή άλλως «βελτιωμένων» αυτοκινήτων. Δύο χρόνια αργότερα, ακολούθησε η δεύτερη ταινία, ενώ το 2006 είδαμε την τρίτη, με τίτλο «The Fast & The Furious: Tokyo Drift». Το 2009 η τέταρτη ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων κι επέβαλε ακόμα περισσότερα σπινιαρίσματα στους δρόμους.
Η πέμπτη ταινία του franchise, «Fast & Furious 5: Ληστεία στο Ρίο» χτύπησε κόκκινο στα ταμεία παγκοσμίως και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μια blockbuster περιπέτεια που μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Πώς; 
Η απάντηση βρίσκεται στην έκτη ταινία της σειράς, όπου όλη η ομάδα επανέρχεται, περισσότερο έτοιμη από ποτέ, για την πιο αδρεναλινική περιπέτεια της σειράς.
Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή.

Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, γι’ αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή…

Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια περιπέτεια στα άκρα;
Μερικά fast&furious info που πρέπει να ξέρεις

* Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε Λονδίνο, Γλασκόβη, Λίβερπουλ, Κανάριoυς Νήσους – Τενερίφη και Λος Άντζελες. 

* Στο φιλμ εκτός από τους ηθοποιούς, πρωταγωνιστούν και τα γρήγορα αυτοκίνητα - ανάμεσά τους τα Dodge Challenger, Nissan GT-R, Dodge Charger, Subaru BRZ, BMW M5, Mercedes-Benz G-Wagon, Range Rover, Dodge Daytona, Mark-1 Ford Escort, Ford Anvil Mustang, Jensen Interceptor, Aston Martin DB9, Lucra LC470, Alfa Romeo Giulietta, Enzo Ferrari. 

* Όλοι οι ηθοποιοί υπεβλήθησαν σε εντατική προπόνηση για να φτάσουν στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης και αντοχών που προϋποθέτει μια ταινία με Μαχητές των Δρόμων!

* Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζάστιν Λι. 

* Στο «Fast&Furious 6» πρωταγωνιστούν οι: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις Μπρίτζες, Σουνγκ Κανγκ, Γκαλ Γκαντότ, Λιούκ Έβανς, Έλσα Πατάκι, Τζίνα Καράνο.

* Τη μουσική υπογράφει ο Λούκας Βιντάλ. 

Δες το trailer της ταινίας:
to-periptero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου