Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Jessy Matador επιστρέφει με το πιο χορευτικό τραγούδι του φετινού καλοκαιριού!

jessy-matador-3Τον γνωρίσαμε από τον διαγωνισμό της Eurovision το 2010!
Έκτοτε ο Jessy Matador, που τερμάτισε 12ος εκπροσωπώντας την Γαλλία στον διαγωνισμό, με το“Allez Ola Olé”, δεν άλλαξε και πολλά πράγματα στο ηχόχρωμα του αλλά κατάφερε να δημιουργήσει ακόμα πιο έντονες πολύ-πολιτισμικές δημιουργίες όπως για παράδειγμα το τραγούδι “Morena” που είναι και το πιο πρόσφατο single του!


Για να εξηγήσουμε τι εννοούμε με τον όρο «πολύ-πολιτισμικές» σας παραθέτουμε τα εξής στοιχεία: Ο Matador ως γνήσιο γέννημα-θρέμμα της Γαλλίας τραγουδά στη μητρική του γλώσσα, το τραγούδι “Morena” είναι στους λατινοαφρικάνικους ρυθμούς του kuduro, στοιχείο που ενισχύεται επίσης από το ισπανόφωνο ρεφρέν της λατίνας Romain που συμμετέχει στο τραγούδι, ενώ το video clip του μας ταξιδεύει στην Ασία και πιο συγκεκριμένα στην Ιαπωνία!
Σίγουρα πρόκειται για έναν από τους πιο παράξενους συνδυασμούς που έχουμε δει και ακούσει τον τελευταίο καιρό αλλά όπως όλα δείχνουν έχει ήδη κερδίσει τους θαυμαστές του που στην χώρα του το έχουν αναγάγει σε τεράστιο ραδιοφωνικό hit! Το “Morena” μπορείτε να βρείτε στο τελευταίο album του Jessy Matador που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τίτλο “Vemino Vedetao”.
Jessy Matador feat.Romain – Morena
 tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου