Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Microsoft στρέφει το Siri εναντίον της Apple

Η αντιπαλότητα μεταξύ Apple και Microsoft ζεσταίνεται και πάλι, μετά από δύο νέα βίντεο που κυκλοφόρησε η δεύτερη και στιγματίζουν το iPad, το Siri αλλά και την στρατηγική προώθησης της Apple. 

Στην πρώτη διαφήμιση φαίνεται το iPad δίπλα-δίπλα με ένα Windows 8 tablet, με το Siri να ζητά επανειλημμένα συγνώμη επειδή δεν είναι σε θέση να κάνει ότι μπορεί το tablet με το λειτουργικό της Microsoft. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα «Λυπάμαι, αλλά μπορώ να κάνω μόνο ένα πράγμα κάθε φορά», λίγο πριν την προσθήκη «Υποθέτω πως το PowerPoint δεν είναι ένα από αυτά τα πράγματα». 

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε και το iPad 4 εναντίον του ASUS VivoTab RT, που διαθέτει λειτουργικό Windows. Το βίντεο αναλώνεται στη σύγκριση των χαρακτηριστικών των δύο συσκευών, από τα φυσικά μεγέθη (βάρος, πάχος, διάσταση οθόνης), τις λειτουργικές εφαρμογές, μέχρι τη συμβατότητα και την τιμή. 

Η επιθέσεις στα προϊόντα της Apple δεν είναι κάτι καινούριο, όμως στο ρόλο του επιτιθέμενου είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τη Samsung. Είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η Microsoft επιτέθηκε τόσο ξεκάθαρα στην Apple, τουλάχιστον σε επίπεδο μάρκετινγκ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δύο αυτές διαφημίσεις...



to-periptero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου