Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στο νοσοκομείο η Paris Jackson μετά από απόπειρα αυτοκτονίας!

paris-jackson-1H μοναχοκόρη του εκλιπόντος Michael Jackson, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας!
Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στα ΜΜΕ η μητέρα της, Debbie Rowe η οποία έσπευσε στο πλευρό του σπλάχνου της μετά από τα δυσάρεστα μαντάτα! «Είχε πολλά στο μυαλό της τελευταία» δήλωσε η Rowe, η οποία μετά από πολλά χρόνια συναντήθηκε ξανά με την κόρη της πριν από λίγο καιρό, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στους συγγενείς του Michael!


Νωρίς το μεσημέρι το νοσοκομείο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την οικεία των Jacksons στοCalabasas που ομολογούσε πως η Paris προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της! Μετά από λίγο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Entertainment Tonight, οι νοσοκόμοι εθεάθησαν να μεταφέρουν με το φορείο, από το σπίτι στο ασθενοφόρο την δεκαπεντάχρονη με προορισμό το νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται ακόμα και τώρα, ευτυχώς, εκτός κινδύνου!
Η Paris τον τελευταίο καιρό φημολογείται πως είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη πράγμα που αποδεικνύουν και τα tweets της πριν φτάσει στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει! Για το επόμενο διάστημα θα νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο και αμέσως μετά θα τεθεί και πάλι το ζήτημα της κηδεμονίας της σε κάποια δικαστική αίθουσα!
paris-jacksons-tweets-before-suicide-attempt
 tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου