Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Βίντεο - φάρσα: Η Samara του "Ring" ζει και επιτίθεται σε ανυποψίαστη κοπέλα

"Ξύπνα αγάπη μου, η νύχτα τέλειωσε τ’ αστέρια χάθηκαν, πρέπει να φύγεις, ένα κορίτσι - φάντασμα βγαίνει απ' την TV". Κάπως έτσι θα μπορούσε να παραφράσει τους στίχους του γνωστού τραγουδιού, ο ιθύνων νους αυτής της "φάρσας".

Πρόκειται για μια από τις τρομακτικές φάρσες που έχουν καταγραφεί ποτέ σε βίντεο. Πρωταγωνίστρια, έγινε άθελα της, μια νεαρή κοπέλα. Χρέη "σκηνοθέτη" ανέλαβε το αγόρι της το οποίο θέλησε να τεστάρει τις αντοχές και ενδεχομένως, την καρδιά της.

Ο σινεφίλ τύπος φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα ιαπωνικά θρίλερ και κυρίως για το "The Ring". Σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε να το υλοποιήσει. Για την ακρίβεια, να κάνει πράξη την επίμαχη σκηνή του, κατά την οποία το κοριτσάκι - σήμα κατατεθέν της ταινίας, βγαίνει μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης.

Η αγαπημένη του κοιμόταν στην πολυθρόνα του σαλονιού. Κραυγές και περίεργοι θόρυβοι την ξύπνησαν. Με το που άνοιξε τα μάτια της είδε το αποτρόπαιο θέαμα να ορμά κατά πάνω της μέσα από την πλάσμα οθόνη.

Η Samara δεν αποφάσισε να στοιχειώσει το σπίτι του ζευγαριού. Ο χρήστης του Youtube, James Williams, που σκαρφίστηκε τη φάρσα και την ανέβασε στο διαδίκτυο, δημιούργησε μία ψεύτικη Samara από λαστιχένια γάντια, μπαλόνια, χαρτί, παλιά ρούχα, μονωτική ταινία και μπογιά.

Μόλις η κοπέλα του αποκοιμήθηκε, κόλλησε το ομοίωμα στην οθόνη και προσάρτησε σύρμα για να μπορεί να το κινεί από απόσταση. Φρόντισε επίσης να "παγιδεύσει" το δωμάτιο με κάμερες για να καταγράψει από πολλαπλές λήψεις το συμβάν.



"Ήθελα να δω πως θα αντιδράσει η κοπέλα μου στη θέα ενός φαντάσματος που της επιτίθεται από την τηλεόραση", έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα που συνόδευε το επίμαχο βίντεο. "Στη συνέχεια έπρεπε να τη σταματήσω από το να φύγει τρέχοντας από το σπίτι. Έτρεμε και μου είπε ότι τα πόδια της μούδιασαν. Φώναζε και με ρωτούσε "τι είναι αυτό, τι είναι αυτό".

Τελικά ο γενναίος "σκηνοθέτης" κατάφερε να "σώσει" την κοπέλα του. Άγνωστο το αν κατάφερε να σώσει και τη σχέση του μετά το περιστατικό.

Η ταινία


Υπενθυμίζεται ότι το "The Ring" (σήμα κινδύνου στα ελληνικά) είναι γιαπωνέζικο θρίλερ του 1998. Το 2002 ο Γκορ Βερμπίνσκι δημιούργησε το αμερικάνικο ριμέικ σε σενάριο των Kôji Suzuki και Ehren Kruger. Σύμφωνα με το σενάριο, μια νεαή δημοσιογράφος (Ναόμι Γουότς) προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο που περιβάλλει μια ταινία, η οποία προκαλεί το θάνατο, εντός επτά ημερών, σε όποιον την παρακολουθήσει.

Η επίμαχη σκηνή που έγραψε ιστορία:
Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου