Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο σημαντικες μεταγραφές για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ρεπορτάζ)

Τον τερματοφύλακα Stefan Stoychev απέκτησε η Καστοριά… 
 Ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα είχαμε για την Καστοριά, αφού οι “γουναράδες” ήλθαν σε συμφωνία με τον 29χρονο Βούλγαρο τερματοφύλακα Stefan Stoychev. Ο Stoychev είναι γεννημένος στις 18/01/1984, έχει ύψος 1.98 m και βάρος 94 Kgr.

            Το νέο απόκτημα της Καστοριάς ξεκίνησε την καριέρα του από την Botev Plovdiv, ενώ έχει παίξει στις ομάδες Haskovo και Maritsa Plovdiv. Τα τελευταία τρία (3) χρόνια έχει πενήντα εννιά (59) συμμετοχές στην Β’ Εθνική της γείτονας χώρας, με τα χρώματα της Rakovski 2011 (2012/2013 – 12 συμμετοχές), της Lyubimets (2011/2012 – 20 συμμετοχές) και της Spartak Plovdiv (2010/2011 – 27 συμμετοχές). Μάλιστα  με τα χρώματα της Lyubimets συνέβαλε την περίοδο 2011-2012, στην άνοδο της ομάδας του, στην Α΄Εθνική κατηγορία.
   Ο Stoychev ήλθε στην Καστοριά και αναμένεται σήμερα να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Πασχάλη Δημητρίου, παίρνοντας την πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα.

..… όπως και τον Αλέκο Παπαδόπουλο 

           Σκόραρε στο… 90’ η Καστοριά, η οποία έκανε στροφή 360 μοιρών, καθώς το πρωί έβαλε, τελικά, στο ρόστερ της τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Αλέκο Παπαδόπουλο! Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η περίπτωση του 28χρονου άσσου δεν θα απασχολήσει, την ακριτική ομάδα, ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών του, αποφάσισε να εντάξει “πάση θυσία” τον Παπαδόπουλο στον σύλλογο και έτσι, αφού λύθηκε το οικονομικό θέμα, το οποίο “έκαιγε” τον παίκτη, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Παπαδόπουλος ταξίδεψε εκ νέου από την Θεσσαλονίκη για την Καστοριά για να βάλει τη τζίφρα του! Αυτό έγινε το απόγευμα στα γραφεία των “ερυθροκίτρινων” και έτσι και με τη… βούλα γίνεται κάτοικος Καστοριάς για τρίτη φορά στην καριέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που παλιότερα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Απόλλωνα 1926, Αγροτικού Αστέρα, Κιλκισιακού, Αναγέννησης Άρτας, Πυργετού, Καστοριάς, Βατανιακού και Αιολικού, ήταν περιχαρής για την επιστροφή του στο.. σπίτι του, όπως αποκαλεί την ακριτική πόλη. Ο Αλέκος Παπαδόπουλος είναι πανέτοιμος να φορτσάρει και να προσφέρει τις πολύτιμες βοήθειες του στον προπονητή, Πασχάλη Δημητρίου, ο οποίος έχει την πολυτέλεια να έχει στα.. χέρια του έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες στα χαφ και ένας από αυτούς βεβαίως είναι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.
            Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό στα στέκια του νομού η επιστροφή του, η οποία είναι μια πολύτιμη λύση, που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα την εφετινή σεζόν. Ο Παπαδόπουλος θα μαζέψει αύριο τα πράγματα του από την Θεσσαλονίκη και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις των “καναρινιών”, όπου εν συνεχεία θα γνωρίσει και τους νέους του συμπαίκτες.
kastoria-fc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου