Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα είναι στο «Dancing»

Οριστικό είναι το τέλος στη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το «Dancing with the stars». Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες μεταξύ της παρουσιάστριας και του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου συζητήθηκαν όλα… και τελικά αποφάσισαν πως δεν θα είναι η Ζέτα ξανά η παρουσιάστρια του talent show.



Το κύριο –επίσημα!- πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι η Ζέτα από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου έως τα τέλη Ιανουαρίου 2014 θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Sugar - Μερικοί το προτιμούν καυτό» που θα ανέβει στο θέατρο «Παλλάς». Ωστόσο και από την εταιρεία παραγωγής «Ελληνική Θεαμάτων» είχε δοθεί η λύση η παράσταση τις Κυριακές να ξεκινά στις 6 το απόγευμα ώστε να τελειώνει γύρω στις 8 και στη συνέχεια η Ζέτα… να τρέχει για να πάει στο στούντιο για το live. Από την άλλη όμως, το… αγκάθι που δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί ήταν σε ό,τι αφορούσε τα οικονομικά τα οποία ήταν ακόμα πιο… τσεκουρεμένα από τον προηγούμενο κύκλο. Όπως αποδείχτηκε λοιπόν η Ζέτα αρνήθηκε να μπει στην ταλαιπωρία και το τρέξιμο κάθε Κυριακή από το θέατρο στο στούντιο και προτίμησε να πει όχι στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.
Αυτό που απομένει τώρα είναι να αποφασίσουν στον ΑΝΤ1 ποια θα παρουσιάσει τον τέταρτο κύκλο του DWTS που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Γρηγόρης Μελάς
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου