Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τα έξι αετόπουλα

Οπαδοί, διοίκηση, παίκτες, αλλά και άνθρωποι του "Δικεφάλου" βρέθηκαν στα Τέμπη, για το μνημόσυνο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. "Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε", ήταν και πάλι το σύνθημα που έκανε τους πάντες να συγκινηθούν (VIDEOS+ PHOTO)


Μεγάλη συγκίνηση, θλίψη και μνήμες που κανείς δε θέλει να θυμάται, πέρασαν από το μυαλό όσων βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (13/10) στο σημείο των Τεμπών, που πριν από 14 χρόνια και συγκεκριμένα στις 4-10-99 οι έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, έχασαν τη ζωή τους.

Πάρα πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών, ενώ από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ παραβρέθηκαν οι Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης, Παντελής Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Κώστας Ιωσηφίδης και οι δύο εκπρόσωποι Τύπου της ομάδας. Ακόμη, το παρών έδωσαν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Χακόμπο, Λούκας, Γλύκος, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Τζανδάρης, Γιακουμής, Σπυρόπουλος και Κατσικάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν και τα πρώην μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης και Ανδρέας Μανδρίνος, από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Άλκης Ισαϊάδης. Τον μπασκετικό ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Άρης Καρακούσης, και από το τμήμα χάντμπολ στα Τέμπη βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετρίδης.
Η μητέρα του Γιώργου Γκανάτσιου, ο πατέρας του Κυριάκου Λαζαρίδη, αλλά και η μητέρα του Μπάμπη Τσολακίδη που έχασε το πόδι του στο δυστύχημα, ήταν εκεί για να τιμήσουν τα παιδιά τους.

Πάρα πολλά ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν ως φόρο τιμής στους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα ήταν από Συνδέσμους, ενώ υπήρχε από τον Ιβάν Σαββίδη, από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, από πρόεδρο και το ΑΣ του "Δικεφάλου", από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, από το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αλλά και από το Σύνδεσμο της Λίβερπουλ στην Ελλάδα που έγραφε πάνω "You'll never walk alone 4-10-99".

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άπλωσαν και κάποια πανό, όπως αυτό του Κορδελιού που ήταν μέσα στο λεωφορείο, αλλά και ένα ακόμα που έγραφε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 4-10-99. Ακόμη, στο σημείο υπάρχουν και πολλά κασκόλ από οπαδούς άλλων ελληνικών ομάδων, που στο περασμά τους αφήνουν και κάτι ως φόρο τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου